Bsrpnr Anneler ek gıdaya başlarken şunu iyi ki almışım ay buna hiç gerek yokmuş dediğiniz ürünler neydi ? Marka çok önemli mi ? Kendi ek gıda menünüzü nasıl oluşturdunuz ? yardımmmmm pleasee🙋🏻♀️
Zeynep35_ Bsrpnr munckın kasık setı hem kolay kavrıyor bebek hemde cok sıcaksa mama beyaza donuyor kasıgın rengı bırde vakumlu kase cam rende 😊
VERA19 Bsrpnr Marka önemli değilde kullanışlı olması önemli bana göre Silikon kaşıklar Philips Avent Tabağımız normal bebek için plastik tabak ve kase Pigeon marka, memnunum ama vakumlu bulabilseydim vakumlu alırdım. Mama sandalyesi kesinlikle lazım İkea Antilop kullanıyorum. Ve muhallebi,püre yapıp buzdolabına atmak istersen pratik olması açısından,cam kavanoz lazım bunun için. Ve en çok işe yarayanda kesinlikle buharda pişirme aparatı (makine de alınabilir tercihe göre) Cam rende kesin lazım Bebek pirinci Bebek irmiği Benim en çok işime yarayanlar bunlar🍭
Caydemir Bsrpnr bal kabağı mevsimi bitmeden alıp dondurucuya koyun o çok işinize yarayacak çok seviyor bebekler çünkü. Yulaf ezmesi aldım bir paket rondodan geçirp un yaptım. Mevsim sebzeleri zaten malum haşla ver 😊