mino01 3 aylık erkek bebeğim var. Dün öğleden bu yana çok az idrar yaptı. Mama +meme besleniyoruz. Günlük belli bi miktar suda veriyorum. 🤔Randevu alıp yarın doktora gidicem. Ama buradan da sormak istedim. Var mı başına böyle bişey gelen ?
Purple13 mino01 geçen haftalarda felaket sıcak vardı bir gün çok az yapmıştı. Götürdüm doktora normal demişti terleme ile atılıyor demişti. Pembelik kırmızılık kristallik yoksa endişe etme ara sıra azalma olabilir demişti.
Purple13 mino01 5 buçuk aylığız biz, bizde meme mama şeklinde gidiyoruz bende verdim su o gün az yapınca. Yinede doktorunuza sormakta fayda var tabi
mmervepanavur mino01 16 aylık bebeğinde oldu geçen hafta aşırı su içmesine rağmen hiç idrar yoktu ateşi yükselmişti aşıdan dr vücut ateşle su kaybedince kendini korumaya almış dedi bobrejlerine baktı yinede bir sıkıntısı yok çok şükür.
mino01 Purple13 şimdilik bunlar yok. Anlamadım valla 🤷🏽♀️ Sütüm azdı şimdi daha az maalesef. Suda veriyorum ama fazla su bebeklerin vücut tuz oranını bozup su zehirlenmelerine bile yol açabiliyormuş diye 10 çay kaşığı veriyorum günlük. 🤷🏽♀️ Umarım dediğiniz gibidir 🙏🏼 Teşekkür ederim
mino01 mmervepanavur Ateşi yok ama bilmiyorum neden oldu 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Sanki çiş yapamıyor gibi. Bazen zorluyor kendini. Giidcem bakalım doktora.