melike_06 kızlar 7.5 aylık bebegim var ateşimiz 37 huzursuz alnı kafası çok sıcak ama ateşimiz 36.6 37 oluyor neden acaba 2gündür böyle
Seramsera melike_06 dişleri çıkıyor olabilirmi ve 36-37 gayet normal bence korkulacak bir ateşte değil
Zumraa12 melike_06 bizde dün akşamdan öyleyiz ateşi 37.1 yada 37.5 ama başı yanıyor acaba dişmi çıkarıyoruz gerçi diş etleri falan şişmemiş ama
melike_06 Seramsera olabilir gece 37.5 du sonra düştü neden oldu anlamadım huzursuz ek gıda şuan yemek istemiyor emiyor safce
Zumraa12 melike_06 Bi doktor arkadaşımız diş etleri önceden şişeye bilir ani şişer belki diştir dedi 38 i de gördük şuan ince zıbın giydirdim çoraplarına limon damlatıp giydirdim calpol verdim bakalım geçer inşallah ilk ateşimiz çok kötü oldum 😔
Sevgi1 melike_06 bizde de bugun var 37.bucuk acaba üsüdğ mü gece üstünü acıyor fln insallah gecer dra gitmek zorunda kalmayız
Zumraa12 melike_06 ben dayanayıp götürdüm valla enfeksiyon dan dolayı ateşi okuyor antibiyotik verdi onu ve dolven kullandık yarında ateşi okur dedi doktor sonra geçer inşallah