Havva2323 2 aylık bebeğim var dün ve bugün sabah beslenmesinden sonra çok kustu karnından gurultular geliyo gazı var bundan olabilir mi bu sabah resmen içtiğini kustu
Miray00 Havva2323 her emmeden sonra kusma alerji belirtilerinin arasında var fakat reflüde olabilir çok geçmiş olsun
mino01 Havva2323 zeytinyağı ile ovun karnını. Üşütmüşte olabilir 🤔 Gaz masajı yapın ovarkende. Rahat çıkartır hem
ElifEslem Havva2323 karnında ses gelmesi gazdan dır ama kusması devam ederse ve fışkırır tarzda okursa reflü olabikir
mihrosum Ebis5839 hemen degil biraz dinlensin midesi diye. Drumuz kılo alıyorsa ılac vermem dedi. Kılo alıyor sorun yok dedi doktorunuzun oglu 9 ay kusmus. Benım kardes imde 9 ay kusmus 😁
Ebis5839 mihrosum bende hemen vermiyorum Bi yarım saat kadar ama gene kusuyor daha fazla beklesem aç midir diye üzülüyorum siz ne kadar bekliyorsunuz tahmini. Yaa 😊 doktor bile çözüm bulamadıysa artk ben alisayim duruma 😊
mihrosum Ebis5839 ılac veren de var. Ama dr ilaca gerek yok zaten bu cocuk gelısıyor gelısmeyen cocuklarda ılac kullanılır dıyor. Mantıklıda geliyor acıkcası