Kızımın üç gün düşmeyen ateşi vardı dördüncü gün sabah fitil verdik bir daha ateş çıkmadı doktor antibiyotik vermişti kullanmadım bir baktım döküntüler oluşmaya başladı anladım ki 6. Hastalık geçirmiş ☺️ Hiçbir kötü yanı yok fakat ateş havale geçirtebilir bazen 40 derecelere çıkabilir siz hep tetikte olun ılık duş aldırın asla soğuk aldırmayın hatta biraz da ılıktan sıcak olsun ki girdiğinde üşümesin Ağlamasın. Yavaş yavaş ısısını azaltırsınız ben öyle yapıyordum. Fitil doktorlar çok fazla önermiyor siz değiştirmedin calpol vermeye devam edin dönüşümlü ağrı kesici kullanmayın 4 saatte bir baktınız ateşi kulaktan 38 şerde geziyor 6 saatte bir verebilirsiniz. Bunlar hep Doktor ve hemşiremizin tavsiyesi eğer dişse bazılarında nadiren çok yüksek ateş oluyor ama genelde 38 i görmez belki boğaz enfeksiyonu geçiriyordur. Doktora gitmenizde fayda var çünkü boğaz enfeksiyonları ciğerlere inebilir ve antibiyotik kullanılmazsa ömür boyu kalan eklem romatizmasıama dönüştürebiliyor ya da kalp tutulumuna kadar götürebiliyor , ateşi asla es geçmeyin. Çok geçmiş olsun.