Oglusannesi98 1 hafta sonra 10 aylık olacağız bikaç haftadır oğlum gece 1-2 gibi bi uyanıyor 4-5 gibi uyuyor. Ne yapsam uyuyamıyorum. Bizim gibi olan var mı? Ne zaman düzelir sinirim bozuldu 😒
Sin21 Oglusannesi98 1 yaşına girecek hala uyku sorunu yaşıyoruz eğitim şu bu denemediğim birsey kalmadı 11 ayda toplasam anca 10 kez güzel uyumuştur artık diyecek birseyim bile yok sabretmekten sinir hastası olacağım yakında
Seramsera Oglusannesi98 canım gece lambasına falan alıştırdınmı ondanda olabilir çünkü ışığa alışan bebeler gece ve gündüz farkını bilmedikleri için uyku problemi yaşanıyor genelde
Serpil123455 Oglusannesi98 valla bacım yalan yok iki yaştan önce düzen almıyor bebelerin uykusu benim bebegimde öyleydi gece iki uclere kadar uyumazdi sonra uyurdu bu sefer de sabahın ilk ışıklarına uyandırdı çok şükür şuan iki buçuk yaşında akşam yatar on onbir gibi uyanır sabretmek lazim
NiDaAli_o Ah ahhh düzelmiyor bacım 😣 20aylık olduk yine oyle bir dönem de şu atak zırvaları da bitti ama yok yani bak 2 de uyandı mız mız mız uykuya geçemiyor çıldıracagım
Oglusannesi98 NiDaAli_o hiç böyle yapmazdı atak mıdır diş midir anlamadım huysuz değil uykusu çok var ama bıraksam oyun oynayacak 🤦♀️
Sedaayd Benim bebeğim de 9 aylık 1’den beri naptıysam uyutamadım, sinirlenip bağırdım sabah pişman olucam biliyorum
Oglusannesi98 Seramsera alışık yatağına gece lambasına geceyle gündüz ayrımını yapıyor. Bu ay ilk defa böyle oldu 🤷♀️
ezehraa Oglusannesi98 canım o bi süreç galiba bence stres yapma benim kızımda öyleydi 1 hafta 10 gün sürdü sonra tekrar eski düzene geri döndü. Burda yine görmüştüm hatta biri yazmıştı nerdeyse çoğu bebek yapıyo bunu bence
Zeyzey2019_ Oglusannesi98 diş mi çıkarıyor acaba. Uyanınca eğer ağlamıyorsa siz ses çıkarmadan uzanın yanında. İşığı da açmayın ki uykusu dağılmasın iyice.
Ebruduzgun Oglusannesi98 gece ile gunduz ayırımı yapsan nasil olur acaba mesela 11 gibi isiklari kapatsan ne bilim uyur belki sen nasil yapiyosun bilmiyorum da benim minnak da uyumuyodu ışıkları kapatma yolunu buldum duzene girdi gece 4 5 saat uyuyo
Oglusannesi98 Ebruduzgun gece ile gündüzü ayırıyor karanlıkta uyutuyorum. Üst yan dişleri kabarmış ondan yapıyor heralde 😒