Kuzucugunannesi Kizlar midem cok feci kramp mi girdi ne oldu bilmiyorum sırtımdan vurduruyo ve nefesimi kesiyor az evvel istifra ettim bile geçmedi ne yapabilirim lütfen yardim edin fikir verin 😔😔
Zeynepeceninannesi-3 Kuzucugunannesi bir bardak suya 1çay kaşığı karbonat atıp için rahatlarsınız rabbim şifa versin inşallah canım 🌹
SemraHakan Kuzucugunannesi kuzum bende de ilk defa aci yedikten sonra oldu…felaket bir agri uyuyamadim agladim sabaha kadar .. süt ictim rahatlatti ama gecici bir çözümmus…doktor ilac verdi 1 gun kullandim gecti
Zozan-harman Kuzucugunannesi bahsettiginiz seyler bende de olmustu safra kesesinde tas cikti ameliyat oldum kurtuldum siz de bir görünün doktora geçmiş olsun 💐
Kuzucugunannesi Zeynepeceninannesi-3 tsk ederim ama geçen yine ayni oldum kayinvalidm dedj yaptim ama geçmedi aksine midemk ekşi etti 😔🤷♀️
Zeynepeceninannesi-3 Kuzucugunannesi elma yiyin o zaman kabuğunu soyup veya soğuk süt için ben hamileyken bunlarla midemi rahatlatırdım veya maden suyu bildikletim bunlar🤷♀️
Emir35 Geçen bı arkadaşım ayni anlattiginiz gibiydi acillik olmuş.Kekik kaynatıp için.kendinizi sıcak tutun.
Kuzucugunannesi Zozan-harman ayyy bunu söyleyen 2 inci kişisin kayinvalidem de kızım safra olabilir dedi 2 aylik bebegim var henuz cok kucuk oyle bişy olursa naparim bilemiyorum 🤷♀️😔😔
Oykum09 Kuzucugunannesi ılık serbet iç belki iyi gelir zararı da olmaz ama doktora gitmen daha sağlıklı burda soylenilenlerdense
Zozan-harman Kuzucugunannesi cok gecmis olsun ameliyat zaten kesik olmadan delik açılıyor ameliyattan sonra rahatlarsiniz
Yclll Kuzucugunannesi bende oldum 3 gün bebeğimi emziremedşm bi gece hastanede kaldım diğer gün çıkarttıkar kolay bi ameliyat iui olursunuz inşaAllah
Kuzucugunannesi Zozan-harman ppeki hastanede kalınıyor mu ben yarin tekrar gitcem karacigere vurmuş cunku
Brgl Kuzucugunannesi karaciğere ne gibi etkisi var bendede taş var ameliyat olacaktim koronadan dolayı kaldı benim sırtım senelerdir çok kötü ağrır safra yapar dedi doktor ama karaciğere nasıl vuruyor.yarin ne yapılacak