Mervrlflo Merhaba güzel anneler hayatta en sevdiğim şeylerden birisi bebeğimi emzirmekken şimdi ise emzirme benim için korkulu bir kabus oldu.Bebeğimi bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim.Sizde aynı şeyi yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz?
Mom091 Mervrlflo ısırmak, cimciklemek, mıncıklamak, meme ucunu dişlerinin arasında gevelemek. Her emzirmede yaşanıyor hiç eksiksiz🤣
Oykum09 Mervrlflo benim bebiş daha 3 aylık o zamanlara var inşallah ama birinden duydum çocuk ısırınca canı çok acımış ve göğsü şişmiş bı kaç gün hiç dokunamamis bile bir daha aynı şeyi yapmaya kalkınca eline patlatmış bir tane çocuk çok ağlamış o da ağlamış ama çocuk bir daha yapmaya kalktığında kendi kendine vurmuş sonra birdaha da yapmamış kötü bir örnek ben kıyamam diye düşünüyorum ama kim bilir kadının canı nasıl yandı
Mom091 Mervrlflo bir de şekilden şekle giriyor. Ter içinde kalıyor debelenmekten. Meme ağzında, bacakları kafamda bir o yana bir bu yana dönüyor garip garip şekillere giriyor. Sinirlerim bozuluyor bazen🤣
HtcCht Ayni sorun bizde de basladi yavastan nasil unutturabiliriz? Isırdıgında sadece burnunu sıkıyorum hayir diyorum baska yöntemleri var mi?
HtcCht MarlaSinger ilk ısırdıgında cok sasirdim bi sesim cikacak gibi oldu sonra içime kacti geri oyuna çevirmesin diye 😅 Bizimki de 7 aylik 😇
Deletedmom322 Mervrlflo aynısını yaşıyorum. Hatta kanattı bi seferinde. Canım çok acıyo. İlk bi kızae gibi yaptım oyun sandı tekrarladı. Bi daha ısırdığında oralı olmadım yapmadı, çok canım yansa da tepki vermiyorum yapmıyo o zaman. Öyle deneyin bi de
FundaBilgin Ben sanki çözümü hayır diye kızıp kucaktan yatağa veya koltuğa bırakmakta buldum gibi. Bakalım dahaca tez aşamasında 😂