Asafbugra Sİndirim zorluğu var bebeğimde 28 günlük her bezi az da olsa çokta olsa kakali olurdu ishal gibi kabızlık yok 2 bez boş damla kullanyrm ne yapmam gerek oğlum çok zorlanıyor ikiniyor kizaryr sürekli fikir vereblirmsnz üzülüyorum durumuna
Burcuveburcum Asafbugra Her bez kakalı olmalı diye bi kural yok paniklemeyin.Yediklerinize dikkat etmelisiniz bol Su için gaz yapacak şeylerden mümkünse uzak kalın ve btn yemeklerinizde kimyon kullanın rezene çayı fayda ediyor gaza günde 3 bardağı geçmeyecek şekilde için ben çok faydasını gördüm.
Seda_123 Asafbugra 10 güne kadar kaka yapmaması bile normal bu kabız olduğu anlamına gelmez ki ilk başlarda çok kaka yaparlar ama zamanla azalıyor canım bi sıkıntı olmaz yani
YavruKartal Asafbugra Korkmayın lütfen her bez kakalı olmak zorunda değil. Yavaş yavaş düzene giriyordur daha çok küçük. Kaslarını kullanmayı bilmediği için zorlanır ıkınır masaj yapın karnına bacaklarına.
elifimmmt Asafbugra mama veriyor musun canım? Ben mama değiştirdim düzene girdi Aptamil kabızlık yaptı Evolvia iyi geldi
Asafbugra Burcuveburcum bugüne kadar kakali bez görürdüm gormeyince panikledim ilk çocuk bide bilginiz için teşekkür ederim
Asafbugra Seda_123 3 4 gün önce agliyordu sürekli doktora götürdük sindirime sıkıntı vardı kaka yapıyordu ama şimdi de böyle olunca anlam veremedim