Nurcaan Hayirli geceler annisler.. kizim 4ay 18 gunluk mama takviyesi yapiyorum gunde 2 defa ama 180cc yerine 90cc yapiyorum cunku ardindan hemen beni emmek istiyor benim gbi yapan varmi..? Birde 90cc bazen 20sini birakiyor. Cok acikinca 120cc yapiyorum
06-ikra-06 Nurcaan ilk önce emzirin bence sonra mama verin ben 30 ml bazen 60 yapıyordum bazen içerdi bazen içmezdi
Sum87 Nurcaan bende öyle yapıyordum zaten açlığı belli ediyor mama yetmiyorsa hemen takviye yapıyordum
Zeynepbilen Nurcaan benim oğlum 7 aylık bizde mama + anne sütü + ek gıda gidiyoruz olması gerekenden daha az veriyorum siz gibi mamaya 6 aylıkken başladık 60 cc ile başladım sonra büyüdükçe 90 120 yaptım günde 1 veya 2 defa yeterli oluyor sizi emiyorsa böyle vermeye devam edin bence
Mirayimran Nurcaan bende hem mama hem meme şeklinde gidiyorum hem emziriyorum bakıyorum doymazsa 120 cc yapıyorum genelde bitiriyor
Nurcaan Sum87 ben mama tekrardan takvite edemiyorum dün yetmemisti tekrar yaptim mama icmedi anne sutu istedi
Nurcaan Mirayimran oy masaAllah yok benim minik pek hepsini icmiyor ilk mama denedigimde icmisti birkac gun once cok acikmisti 120 icmisti ama dedigim gibi 90 yapincada bazen birakiyor
Ada_Deniz Nurcaan benim bebeğimde 36 günlük günde 1 defa 60 cc mama veriyrm çünkü memenle kavga ediyor sakinleşmiyor bir türlü… bugünde çok huysuzdu 80 cc bir 60 cc bir içti ilk defa bu kadar fazla mama aldı umarım skntı olmaz tedirginim açıkcası sürekli emmek istiyor mama verdim sırf açtır uyur belki die hep 60 veriyrdm az gelir dediler 80 verdim yine uyumadı yine beni emmek istedi sürekli meme de hiç uyumuor 😔
Nurcaan Ada_Deniz kizim mama icerken hic uyumadi sadece bugun gozleri kapaniyordu tekrar uyandi meme verdim ve uyudu anne kokusu istiyorlar iste
Zeynepbilen Ada_Deniz çünkü daha 36 günlük o yüzden öyle mama ve doymamakla alakası yok şuan alışma sürecinde dünyaya ve her zaman memeni isticek ac olmasa bile
Ada_Deniz Nurcaan cnm tam 13 saat oldu uyumayalı az önce zor uyuttum ben dayanamıorm o nasık dayanıor anlamdım toplasan 6 saat anca uyuyor onun yarısı da emerken yada kucağımda inan ne yapacağımı şaşırdım artk…
Nurcaan Ada_Deniz canim bir yika ve rukye suresi hafif ses ac dinlesin inanin cok faydasi oluyor benim kizim birgun bi aglamaya basladi 2 3 saat uyumadi direndi ve sureyi actim karni toktu kucagimda uyudu yatagina koydum sustu. Bir deneyin insaAllah uyur veya yanina yatir emsin uykuya iice dalinca yatagina koy
Ada_Deniz Nurcaan açtım dinlettm sakinleşmedin onu denedm başka ilahiler açtım olmadı duştan sonra da uyumuor hiç… şimdi emzirdm uyudu kucağımda yatağa bıraksam uyanacak böyle de uyuyamaz ki yazık yanağı kıpkırmızı olmuş rezil uykuyu sevior sanırım
Ada_Deniz Zeynepbilen meme ile kavga edior ama günde 4 5 defa süt yok ondan edior sanyrz ama anlamdm gazı olsa o an çıkıyr yine aynı