BurcuMasal Arkadaşlar kızım 9 ay 10 günlük 7.ayında tam emekledi 1 hafta Sonra tutunup kalkmaya sıralamaya başladı şuan Kısa mesafe yürüyor 5-6 adım gibi acaba erken mi?Bacaklarda bir problem yaratır mı parantez bacak gibi?
Ygtali BurcuMasal sanmıyorum bazı bebekler erken yürür kasları hazır olmasa zaten siz isteseniz de yürüyemez demekki kuvvetlenmiş.. genelde yürüteç kullanan bebekler yürümeye zorlandığı için kaslarda zayıflama kemik gelişiminde problem oluyor
Neset BurcuMasal 9,5 aylıkken yürüdü oğlum hiç bi sorunda olmadı şuan 16 aylık. Kendini hazır hissettiğinde yürümek istiyorlar zaten 🤗
incidenizzz BurcuMasal 11 aylıkken ilk adımlarını attı ama snra hasta olunca bıraktı yaşından 18gun snra yürüdü şimdi tepelerde geziyor dut durak yok cok sukur
TazecikAnne22 BurcuMasal Ygtali Seydameva Neset incidenizzz Bebekleriniz kendi başına desteksiz ne zaman oturdu acaba?
BurcuMasal TazecikAnne22 hiç yatmak istemedi benim kızım 4- 4,5 aylıkken destekli oturuyordu 5-5,5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı
Askim Bebeyim 1 yas 12gunluk 10 15addim atiyo yalniz sol bacagi içe dogru gidiyo duzelirmi? Dengeyi daha tam sagliya bilmiyonyalniz
Lina-44 BurcuMasal BurcuMasal gelişimde bireysel farklılıklar vardır. Normal kimi çocuk 9. Ay da kimi çocuk 2 yaşında yürür. Normal bu. Benim ilk çocukta 9.5 aylık iken yürüdü hiç bir problem arZetmedi. Sadece artık yürüdükleri için kendileri el tutmak istemiyor sürekli yürümek istedikleri için 😀 bunlar problem oluyor.
BurcuMasal Lina-44 Her çocuğun farklı olduğunu biliyorum bir problem yaratır mı diye sordum sadece Teşekkürler 😊
Tgce16 BurcuMasal erkek kardeşim 8. Ayına girerken kısa mesafeli yürüyordu hiç emeklemedi , şimdi 5 yaşında herhangi bir sorun yok 🙏
TazecikAnne22 BurcuMasal Seydameva Benim oğlum 6 buçuk aylık ama hala tam oturmuyor normal mi sizce? Birde oturmayı pek sevmiyor gibi oturunca geri kendini aşağı aşağı itip yatıyor
Henza BurcuMasal bebegım tam 9. Ayına 10 gun varken yurudu 9. Ayına gırdıgınde kosmaya bıle baslamıstı kılolu oldugu ıcın prantez bacak oldu ama duzelıyor zamanla
Cemreela BurcuMasal ben biraz aceleciymişim galiba 8.5 aylık yürümüşüm. Hatta annem göstermeden yürüdün emekledim 2 hafta sonra koltuk kenarlarından tutunup yürürdün der 😄 valla parantez bacak değilim 😄
Gozde0311 Benim oğlumda ilk sürünerek emekledi sonra normal emekledi 9 aylıkken kanepede yürüdü 10 aylıkken desteksiz yürüdü şuan 1 yasına girecek oda oda geziyor maşallah 😂😂
Minikcivcivim BurcuMasal bi sorun olcağını sanmıyorum bizde olmadı yani. 9ayda yürüdü doktora söylediğimde olabiliir bazı bebekler aceleci bazı bebekler tembel olur demişti.