Gozde0311 Selam kızlar nikedan ayakkabı alan varmı kalıpları nasıl ben ilk ayakkabı mızı alıcam oğluma ilk adım ama terddeüt ettim alan varsa yardımcı olur musunuz
Lila08 Gozde0311 nike kaliplari bir numara kucuk diye biliyorum ben ogluma almistim ama suan giyebilecegi degil. Alirken satici bir numara kucuk olarak dusunun demisti
Momelf Gozde0311 ben Kızıma ilk 19 numara aldm ayakları kucuk cok rahattı kalıpları tam kalıptı bebeğin ayagını ölç ona göre sipariş ver internetten alıyorsan biz 10 aylık Ken almıstık markalı
Minikbal Gozde0311 13 aylık yürüdü oğlum 21 giyiyordu nikeda ama adidas 20 büyük geliyordu o dönem. Ölçerek almakta fayda var
Seydameva Gozde0311 kalıplar biraz küçük ana kaç alacağınızı siz bilmelisiniz Baha farkediyor çünkü bebekten bebeğe 🥰
Gozde0311 Momelf ben vicco aldım ilk 20 numara buyuk geldi şimdi Nike alıcam ama ölçüm tablosunu tam anlayamadım
Gozde0311 Seydameva ölçüm tablosunu anlayamadım anlasam direk alıcam avm lete bebek almıyorlar ki gidip denesek alsak kaldım boyle
Organiktavuk Gozde0311 kızıma düz beyaz modelini aldım ölçtüm ona göre aldım ben tam yürümeye başladığında aldığım için 22no almıştım galiba
Sevdasoylu Gozde0311 oğlumun ilk ayakkabılarıda nike kalıplar çok farklı değil aslında ayak numarasına göre alın. Sadece dikkat etmeniz gereken baş parmağınızın yarısı kadar önde boşluk olması.