Beren2323 10 aylık bebeğim doğduğunda beri ince küçük yastık kullanıyordum bugün büyük yastığı vardı onu çıkardım hafif yüksekte sizler yastık kullanıyor musunuz
Fatmaasel Beren2323 18 aylık oldu halen yastık kullanmıyorum ara ara koyuyorum ama alışkın olmadığı için iniyor üstünden zaten doktorlar omurilik gelişimi için yastık erkenden kullanmayın diyorlar
Muhammedtrn Beren2323 kendini kontrol edebildiğinden beri kendi isteğine göre yatıyor. Ben yastıksız koyuyorum kalkıp yastığa yatıyor bazen kendisi yastıktan iniyor. Müdahale etmedim hiç.
Ada123 Ben normal de yastık kullanımının uygun olmadığını okumuştum fakat doğduğun dan beri kusmalari olduğu için bi kaç defa da yatarken boğazına takıldığı için hafif yüksek kullandım kullnaiyyrum da
Ada123 Beren2323 bnde işte normal de konulmaması gerek diye okumuştum ama korkudan malesef yastık siz yatirmiyorum birşey olursa vicdan azabı çekerim Allah korusun
annesininaslani 9 aylık hiç yastık kullanmadım bende yalından itibaren yavaş yavaş inceden başlasam mu diye düşünüyorum çünkü aklı erdikçe de yastığı red edebilir diye düşünüyorum
Yenievliiiiii 16 aylık kızım. Yastık kullanmıyorum. Çünkü yastıksız yatırınca sağa sola rahat dönüyo ve gece uyanmıyor. Yastıkla yatırdıgımda dönemiyodu uyanıyodu