EsleminkuzununAnnesi sleepy 1 numara bebek bezini kaç kiloya kadar kulandınız ? Bebeğim 19 günlük 2700 doğdu şuan 3200
Haticekerem EsleminkuzununAnnesi canım benm bebegim 3200 doğdu yaklaşık 4,5 kiloya kadar kullandim sonra 2 numaraya gectim zaten 5 kiloya kadar kullanılıyor 🌸
defnesmomm EsleminkuzununAnnesi merhaba bebek setinin içinde vardı 1 numara, o biter bitmez 2 numaraya geçtik. Bence siz de tekrardan 1 numara almayın. 🌼
Elifnazberat EsleminkuzununAnnesi 3500 kg doğmuştu 4500 a kadar zar zor kullandık sanırım sleepy biraz küçük
Aysimayyy EsleminkuzununAnnesi 4kg dan sonrası sıkıyor. 2 numarada kalıpları dar oda 5 kg kadar sonrası sıkıyor küçük olduğu için ve belden sızdırma yapıyor.
aylnn15 Bende 3800 gram olunca baktım lastik kısımları bacaklarını çok sıkmaya başladı ondan sonra 2 numaraya geçtim
ilknurgoksu EsleminkuzununAnnesi belli bir süre sonra bacak kısımlarında sıkma yapıyor belli ediyor kendini küçük geldiği 🦋
EsleminkuzununAnnesi Butterfly yazıyo evet ama 5kg luk bebeğe olması imkansız o yüzden deneyimli annelere sormak istedim..
Butterfly EsleminkuzununAnnesi ben kullandım ama bişey olmadı şimdi ise kızım 2 ay 29 günlük 4 numara kullanıyorum bol olması hoşuma gidiyo sıkı duruncabebeği incitiyo belki