Nurhanalp kolik bebekti oğlum 4. Ayında yaptırdım. Daha dönmeler hareketlenmeler başlamadan yaptırmakta fayda var. Toplam 10 dk sürdü operasyon. Hatta oğlum Cem Adrian la sakinleşiyordu kolik ya ses bombasından cem adrian açtık. Birinci şarkı bitti 2. Nin ortasında operasyon da bitmişti. Biz yanımıza oyun halısının üst çıngırak kısmını götürdük onunla oynattık hiç kıpırdamadan durdu şükür. Gitmeden uyuşturucu bir krem sürmemizi istemişti doktorumuz ismini vermişti. Gidince iğne yaptı, sonra emzirdim sakinleştirdik operasyona öyle başladı. Bezini 1 numara büyük bez alıp bağlarken ortasında kalın karton bardak kesip öyle bağladık. Hiç zorlanmadık. İlk gece sanırım çişini yaparken yandı canı ağladı biraz. Dolven içirdik o rahatlattı biraz. 3. Geceden sonra tamamen hareketleri normale döndü ama karton bardağı 10 gün kullandık. Ve tedaviyi kremle değil sarı kantaron yağıyla yaptırdı doktorumuz. 3. Günden sonra her altını değiştirmemde bolca yıkadık. Günde 5-6 defa su döküp ıslattım pipisini. 10 gün sonra normale döndük ama şeklinin düzelmesi bir ayı buldu 😃