1fgn Ogullarinaasikanne merhaba bugün sünnet yaptırdık ve anne baba girdik çünkü girmememiz çok saçmaydı. Başka doktora gittim. Ben telefondan müzik açtım oyuncaklarını götürdüm onlarla oyaladım ağladı biraz tabi ama diğer türlü çok olumsuz etkilenirdi.. size sorum doktor sabah aksam 2 kez krem sürün dedi ama diğer bezlemelerde yapışmaz mı her bez de krem sürmek dikişi olumsuz mu etkiler acaba
Ogullarinaasikanne 1fgn canım 2 kez yeterli ama kurursa eğer ben sürüyordum çok aşırı bol sürdüm ben inanın. elinizi korkak alıstırmayın sürün ama 3 ü geçmiyordu sabah öğle akşam sürdüm ben cok bol bol hemde 🙈 darısı damatlıgına olsun inşallah geçmiş olsun ♥️
Ebrugurkuzey 1fgn bize bi sünnet tozu önerdiler her bez açmada onu kullandık sonrasın günde birkez krem sürdük yani oda pipisinin etrafına daire şeklinde sıkıp bıraktık bezi bağladık o şekilde çabuk iyileşti
Miray00 1fgn 30 günlükken klips yöntemi ile yapıldın günde klips düştü iyileşti 3 gün sürdü herşey işlem esnasında bizde yanındaydık biberonla besledim hatta o bölge uyuşturularak yapıldı.
1fgn Miray00 tesekkur ederim bizde dün yaptırdık dikişli yöntemle. Başka bi doktor yanına giremezsiniz dedi ama hiç içime sinmedi. Farklı bi doktor ile görüştük içeri girdik anne baba, iyiki de öyle oldu