prensesannesi4 Anneler yeni doğan bebekleriniz kaç saar uyuyor ve ya uyuyordu ? Benim bebeğim 27 günlük ve hep uyuyor iki saatte bir emzirmek için uyandırıyorum asla uyanmıyor zar zor emziriyorum bu durum normal mi ne zaman düzelir ?
Aselinannesii6 prensesannesi4 normal canım sarılık olmasın gündüzleri daha sık emzir 1 saatte 1 geceleri 2 saatte emzir
sukranaslier prensesannesi4 bırak uyusun ilk 15 riskli sanada zor ben ilk bir ay öyle yaptım doktor kontrolüne gittiğimizde çocupu rahatsız etmeyin acıktığında zaten uyanacak dedi hem uyku düzenini bozarsınız dedi ay ne çok sevinmiştim ilk defa uyku uyumuştum bir ay sonra şuan 50 günlük hem bebeğimin kilosu arttı hem uykusu düzene girdi akşam 9 da besliyorum sabah 5-6 ya kadar uyuyor ve kilo alımıda çok iyi gündüzleride 3-4 saatte bir besliyorum hem lohusasın çok yorgunsub sende dinlenmiş olursun
Gulmrt prensesannesi4 elleri ve ayaklarıyla oynayın emzirirken odası sıcaksa üstünden bişeyler çıkarın daha rahat emer ♥️
Etmeninannesi sukranaslier Benimde doktorum aynı şeyleri demişti 15 günden sonra bende sizin gibi yaptım şimdi 9 aylık oğlum akşam 10.30 da uyur sabah 8 de uyanır. Nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor gerçekten. Ve hiç bir şekilde sarılık da olmamıştı 😊
sukranaslier prensesannesi4 ilk 15 riskli sarılık için hiç bir şey olmuyor çok şükür uykusu küçükten düzene giriyor maşallah hep böyle gider umarım
sukranaslier Etmeninannesi ne iyi oluyor en azımdan biz dinleniyoruz herkes şaşırıyor gece uyumasına inşallah hep böyle gider hiç bozulmasın hep korkuyordum geceleri uyumazsa ne yaparım die Çok şükür