ESRA_07 Arkadaşlar 5 aylık bebekleriniz gece kaç saat, gündüz kaç saat uyuyor? Sabah kaçta uyanıyor, akşam kaçta uyuyor?
Aajrl12 ESRA_07 Gündüz 4 saat uyuyor akşam en gec 8 de yatırıyorum gece 2 veye saat başı uyanır emer yine uyur , arada sırada uyanıyor beşikten cıkarmadan yine salayıp yatırıyorum, sabah 5 yada 6 da uyanıyoruz , 🙌🙌
Zulemes ESRA_07 akşam 8 de yatıyor, 12 de karnını doyuruyorum,4 de karnını doyuruyorum. En geç 6da uyanıyoruz. Güzdüz asla uyumuyor, toplasak 20 dk 20 dk 2 saat uyumuyordur toplam gündüz. Bu aralar bi huyu değişti zaten bide.
Gdogru ESRA_07 gündüz 3 uyku yapıyor 2 si 2şer saat son uyku şekerleme 45 dk 1 saat arası. Gece uykususuna erken geçiremiyorum. 11-12.30 arası uyuyor sabah 6-7 gibi uyanıyor.
Zeynep_1 Uyku dedin yarama dokundn😥 gündüz toplasan 3 saat uyuyor gece 2 de yatıyor 3 saatte bir uyanıyor en son 10 da tam anlamıyla uyanıyor
Kyesil Gündüz maksimum 2 saat uyur toplamda gece 2den önce asla uyumuyor sabah 8 buçuk 9 arası uyanıyor ve gece saat başı veya 2 saatte bir mutlaka emmek için uyanıyor😒
kaansmom Akşam en geç 8-9 gibi uyuturum gece emzirmek için 2 kez kalkar sabah 7-8 gibi uyanırız . 10 gibi ilk uykumuza geçeriz akşama kadar 3 kez uyur tabi yarım saat en fazla
Kuzey19 ESRA_07 akşam 10 da uyuyo gece 1 de emmeye kalkar tekrar yatar 4 de tekrar kalkar yatar sabahta son 8 de kalkar ama gun icinde 3 veya 4 defa uyur ama toplasan en fazla 20 dka her bir uykusu gündüz uykusu cok iyi degil yani kisa kisa