aytac_guven Kaynanam her yerde ben is yapiyorum gelin yapmiyor diyo kayinbabam sinirlediginde kapinin onune koyarim diyo bugun bisey laf oldu sen napiyon diyo butun gun oturuyon diyo esimede dedim umrunda olmadi bunlarin yuzunden olucektim ilac icmistim bugun sakasina ilac ictimde olmedim dedim niye olmedin diye sordu olsem ilk kina yakan sen olursun dedim guldu zoruma gitti cocugumu alip gitsemmi hepsi deli bunlarin
Arvenceren aytac_guven nie kabul etin aynı evde oturmayı aynı evde oturmayı kabul ediyosunz sonra çekiyosunz bu kdr eziyeti ev ev üstüne olmaz cnm bn annemin evinde yaşadım 2 ay yine olmadı
MTkutay MTkutay canım sana bu şekilde davranacak kadar aranızda mesafe yoksa ben hatayı sende görürüm lütfen yanlış anlama ama bu belli ki ilk değil
Arvenceren aytac_guven evlenirken zorladimi eşin aynı evde oturcaz diye ayrı eve çkmiyomu ezdirme kndini
Arvenceren aytac_guven hep byle başlıyo zaten eşimi de dedesi zorlamş birlikte oturalm diye o Bnm kabul etmiycegimi bildiği içn kavga etmş dedesiyle allah yardımcın olsun inş ayrı eve çkrsn cnm