mminess Bu damlayı kullanıyor muzunuz ? Bebeğim 8 aylık ve gece karnında çok gaz birikiyor sabah zorlanıyor ben probiyotik açısından yoğurduna da katmayı düşünüyorum iki çeşidi varmış hangisi daha iyi ?
defnesmomm mminess biz de kullanıyoruz, kaşığa damlatarak veriyorum ben ek gıdaya geçmemize var daha. O sebeple bilgim yok. Bebeği rahatsız eden hiçbir yanı yok. Gaz giderici değil bağırsak florası düzenleyici bir damla. 🌼
Duuyguum Ben kullanıyorum altı aylık bebeğim çok güzel bir probiyotik damla kendi dr üm plus ını veriyordu şuan başka bir ildeyiz gittiğimiz dr kullanıp kullanmadığımı sormadan yazmış yine de ama normal olanı yazmış plus ı değil kullanıyorum yine de ben plus ı daha çok beğendim açıkçası
Ozlemkose85 Duuyguum ben gaz icin sap simplex kullaniyorum ama doktor yaninda maflor verdi 8 gun kullandim biraktim.sanki ise yaramiyor gibi geldi.siz ne icin kullandiniz bizim kaka problemi de var
Duuyguum Ozlemkose85 gaz iÇin değil de hem vitamin hem bağırsak düzenleyici demişti dr bana kabızlığa ve ishale iyi geliyormuş benim oğlum dA gaz problemi olmadı hiç şimdiye kadar ben çok memnun kaldım gerçekten ne kabız oldu ne ishal benim oğlum bazen günde üç bazen üç gün de bir kaka yapıyor ama maflor u kullandığım da gayet düzenli oluyor gerçekten