Sinems1 Oğlumun dişinden dolayı ateşi var sizin ateş yaptıktan ne kadar süre sonra dişi patladı bebeklerinizin
Mom8 Sinems1 aynı anda oldu. Ateşi var gibiydi ölcmeden önce üstünü soydum su içirirken farkettim dişi patlamış o ana kadar ateş yoktu ama çok huzursuzdu
Mutlubiranneyim Merak ediyorumda benim oglumda sürekli elleri agzında nekadar sonra diş çıkar bide her çıkacak dişte ateş olurmu yada sadece ilk dişinde mi.
Sinems1 Mutlubiranneyim benimki 4 aylıkken ağza koydu şimdi 7 aylık 3 gündür huysuzdu bugün ateşide var ben dişe yorumluyorum ateş 38 i geçmediği için hastaneye de korkudan gidemiyoruz inşallah senin kolay geçer
mikelenjelo35 Sinems1 benimkide öyle bı düşüyor dolanıyor evde bı yükseliyor .iburamin veriyorum ben.bundan önceki diş te onu yazmıştı doktor
Mutlubiranneyim Sinems1 bu ateşde çok zor bişey ya,aşıdan sonra bile insan tedirgin oluyo :( dişleride çıkarsak artık rahatlicaz.benim ogluşta 4 ay 4 günlük:)
Turna 6 ay 20 günlük oğlum ek gıda reddi elleri hep ağızda salyası akıyor falan ateşide ara ara yükseliyor ama daha hiç bi şey yok görünürde sadece alttan diş eti azıcık beyazlaşmış ne zaman çıkar sizce yakın mıdır?
Sinems1 Turna ön tarafa bak ben dün baktığımda bariz 2 diş belli oluyordu ama hala uç falan görünmüyor
ilknurgoksu Aynı durumdayız diş ateşi uzun sürmez 48 saati geçmişse doktora gitmelisiniz enfeksiyon olabilir huysuzluk ek Gıda reddi uykusuzluk ateş diş belirtileri kabarmış mı diş erleri dişi belli mi ?
Sinems1 ilknurgoksu doktor bize 1 haftaya kadar sürebilir dedi antibiyotikte verdi 1 haftadan fazla olurda başla dedi hastaneye gidemiyoruz malum virüs bide burada vakalar yüzde yüz artmış