Cinarrr Selinglr benimki üç aylık olacak önceleri bıçak gibi kesiyordu aglamalarini ama artık yemiyor heralde susmuyor 😁
Gdogru Selinglr 5 aylık kızım, hala uykuya damakta zorlandığında açıyorum. İşe yarıyor. İlk zamanlar o gazdan çıldırdığı gecelerde gerçekten çok iyi gelmişti. Allah bulanan razı olsun.
Cinarrr Selinglr yaz YouTube a buzuki Orhan kolik bebek için parçasını çalsın sabaha kadar bizim beynimizi az sisirmedi ama işe yarıyor
Premses- Selinglr iki aylığından bu yana onunla uyuruz eeeee eeee demekden boğazım kuruyor yosaaaaa😂😂
Deletedmom14 Selinglr 38 gunluguz .bebek uykusu diye bi program indirdim , çok güzel sesler var . Favorimiz tabi beyaz gürültü ama melodileri de seviyoruz .emzik ve müzik kurtarıcımız şimdilik.zamanlama ayarı da var gece ayarlıyorum, zamanı dolunca kapaniyor😂
Dgndrmz Selinglr bende cok dinlettim cumartesı yasına gircek oğlum hala çoğu zamn müzikle uyuturum bu bazen elektrik süpürgesi bazen ismiyle ilgi ninni bazen dandini bazen sakinleştirici piyano+yagmur sesi bide yasin suresi. Bunlardan bırıyle uyuruz müzik actıgımda 😁
ErvaMuhammedAli16 Selinglr Uykuya onunla geçiyoruz. Çok kurtarıcı. Biz fön sesi aşığıyız 🌸 Yanlız sesi kapatınca resmen kulağım çınlıyor 🌾