ertugrulbey19 Kullanan var mı nasıl acaba kullanışlı mı ? 3 numara cirtli bez kullaniyoruz bu ara çok kaka yapıyor ve hep beline sırtına doğru taşıyor kilot bez alsam rahat eder miyiz diye düşündüm
Sblsrgnsn ertugrulbey19 bebeginiz kac aylik? Ayakta duramiyorsa kucukse kesinlikle tavsiye etmem 4 aylikken aldim cok zor oldu kullanmasi evirip cevirmek gerekiyor syrekli cocugu giydirirken ama buyukse ayakta durmaya basladiysa alin
Caglamarail ertugrulbey19 al cnm külot bezde sırta pek sıçratmıyor benm kızım da 6 ay 23 günlük kullanıyorum . Fakat prima külot pahalı
Aysenin_annesi ertugrulbey19 ben premium care den hiç memnun kalmamıştım çok taşıyordu. Prima Külot bezden de pek memnun kalmadım. Prima Aktif bebeğe geçmiştim çok rahat etmiştim. Şimdi artk 18 aylık prima günlük rahatlık kullanıyorum gündüz geceleri aktif bebek cok memnunum.
KitapKurduAnne ertugrulbey19 Merhaba . Ben doğduğu günden beri premium care kullanıyorum yaklaşık 15-20 gündür de tamamen külot beze geçtim ,7 ay 7 günlük kızım . 4 numara kullanıyorum ,pişik de yapmadı ,hatta dokusu daha güzel .🌺