Ezoli35 Merhaba hanımlar bebeğim 12 aylık 1 aydır yürüyor çok güzel biraz önce uykudan uyandı sağ ayağına basamıyor? Öncesinde bişey yoktu neden olabilir lütfen söyleyin
Rabiaaa22 Ezoli35 yürümüyor diyince bende eşinizle ilgili ilişkmz yürümüyor postu açtınz zannettm😂😂genelde boyle postlar açıldığı için.
Rabiaaa22 Ezoli35 yürür ya yakın zamanda dert etme🥰❤️❤️tek derdın bu olsun birazck geç yürüsn. sağlığınzda huzurnzda bir şey olmasında🧚🏻♀️
EzoAlvina Ezoli35 ayağını basıyor mu ?her hangi bir güç kaybı yoksa sorun değildir sanırım. Ama yinede takip et canım. Olmadı yarın doktoruna sor ama bence korkma hemen aklına kötü şeyler getirme
Ezoli35 EzoAlvina güç kaybı yok sol ayağını basıyor sağa basmıyor internette çok kötü durumlar yazıyor :( anlayamadım vala doktora sordum takip et dedi ama içim içimi kemirdi
Arven10 Ezoli35 benim yeğenimde de aynısı odu güzelce yürürken birgün uyandığında yürütemedi doktora götürdüler bir vitamin değeri düşğkmüş hatırlamıyorum hangisi olduğunu takviye yapıldı düzeldi siz de mutlaka bir doktora götürün
Demirko tırnak batığı gibi bişey olabilir mi belki o acıtıyordur endişelenmeyin hemen, internet insanı maf ediyor zaten.
Bebegimucizem Belki ayağını incitti sıcakken fark etmedi uyudu uyanınca soğudugunda üstüne basarken acıyordur
Ezoli35 Demirko hala aynı şekilde bütün gün hem çoçuk doktoru hem ortopediye gittim geçiçi bi durum dediler ama hala aynı canım çok yanıyo
nxy2008 Hemen evham yapmayın derim gerekli yerlere de götürmüşsünüz zaten. Biraz bekleyin takip edin olmazsa bi çocuk nörolojiye filanda götürürsünüz