Sahrasel Bugün 3 damla vermiştim şimdi yanlışıkla gaz ilacını vereceğime gene d3 verdim bugün toplamda 7 damla oldu bir sorun olur mu
Mom0870 Sahrasel bir şey olmaz canım Bende bir kez ocean aldığımda puf sıkmamıştı takılmıştı 2-3 kez sıkmıştım doktora sormuştum onlar çok güvenilir yarın vermezsin doz çok olmasın diye demişti 👍🏻❤️
Eslinabusra Sahrasel bir seferden birşey olmaz tatlım ama fazla kullanımı iyi değilmiş kızımın hemşiresi öyle demişti
Misskokulum Sahrasel basıma geldi benim de vücut depoladığı icin sorun olmuyor yarın vermezsiniz dengeler😊
Sblsrgnsn Sahrasel bisey olmaz canim okadardan yarin hic verme dengeler onu ben bazen unutuyorum ertesi gun 6 7 damla veriyorum
Sahrasel Sblsrgnsn sende verme ya öyle yapma unutma ben çok korktum normalde çok dikkat ediyorumda biran dalgınlığıma geldi ☹️
Sblsrgnsn Sahrasel cok sik degil zaten arada ayda bir falan saglik ocagnda hemsireler dedi banada unutunca ver diye bi defadan bisey olmaz ama cok vermemisin zaten siseyi bosaltsn bebekler var allah korusun
Annekeki Ertesi gun verme canim surekli fazla vermede bingindak erken kapaniyo diye biliyorum az verince de tam tersi🤔 bir kereden bir seycik olmaz🤗
defnesmomm Sahrasel 1 defadan sorun olacağını sanmıyorum ama uzun vadede çok ciddi sorunları olabiliyor d Vitamini fazlalığı nın, bilginiz olsun. 🌼