Adusmom 4 gün oldu kızlar dogum yapalı şükür Allah,a dünyalar güzeli bir kızım oldu.. dogumum sezaryanla oldu oyuzden sütüm aZ geliyor cogaltmak icin en etkılı yontem nedir yardımci olun lütfeeeeeeen🙏🏻🙏🏻
bbmbbm Adusmom yavaş yavaş çoğalacaktır canım o telaş etme benim de öyleydi hatta ilk 1 hafta az az geldi sonra çoğaldı ama yine de bol su iç bol bol hoşaf yap iç bende özellikle üzüm hoşafı çok işe yaramıştı onun dışında açık çay ve çay bisküvisi(sade) ye benim onlarla acayip sütüm artmıştı😍
sukranaslier Adusmom galactogo damla kullan süt damarlarını açıyor benim iki ay olcak hala kullanıyorum sıcak soğuk şok etkisi yap duşta buhar tut sağ birde ben çok çektiç 10 gün gelmedi sütüm doktor bu damlayı verdide arttı
Ahseninannesii @Adusmom Canım bol su iç birde hümana stil tee çayları var onlardan alıp içebilirsin bana çok iyi süt yapıyordu onlar 🌷
Seydameva Adusmom humana rezeneli çay bol et 🥩 bol yeşillik 🥬 özellikle marul 🥬 dere otu bol bol baklava (tek geçerim ) tatlıyı hiç sevmem ama aşırı çoğaltıyor düzenli beslenme en az 3 lt su 🥰