Mervekaraalp Merhaba güzel anneler Zeka kartı alacağım. Kullananlar siz hangi marka aldınız en iyisi hangisi fark ediyor mu?
NurR Mervekaraalp merhaba hemen hemen içerik aynı sanırım bebeğimin ilk zeka kartlarını almıştım ben gayet güzel
Azraninnnannnesi Mervekaraalp ben flash cards/ilk zeka kartları onu aldm aylarına göre gösterip bişeyler söylüyorum takip ettiriyorum
NurR Doruksmet aylara göre gösterip resimlerle ilgili bişeyler anlatıp hayvan seslerini taklit edebilirsiniz. Aylara göre renkler ilgisini çektiği için tepki verir. ☺️
Bssrr Azraninnnannnesi aa öyle mi ya Ptırılıyor karşısına koyuluypr sadece diye biliyorum sizinki daha mantıklı
Oaoa [silindi] canım nasıl kartlardan memnun kaldın mı biraz bilgi verir misin ? Bende sevgili bebek sitesine baktım 0-24 ay almak istiyorum da
aysegull Mervekaraalp ben de sevgili bebekten aldım. Kullanmaya başladım. Çok ilgisini çekiyor. Ağlasa bile kartları gösterdiğimde dikkat kesiliyor.😊
Sarisin Mervekaraalp bebeğimin ilk zeka kartları diytoy yayınları. 1 aylıkken almıştım şuan 4.5 aylık ve sıkılmadı henüz 😊
Nuredves İlk zeka kartlarını kendim yaptım. Hem dilediğim içeriği koydum hem de onlardan biraz daha büyük yaptım. Duvara, yatağın başına falan asıyorum. Ona gösteriyorum, hayvan sesleri çıkarıyorum aşırı eğleniyor:)
Nuredves Mervekaraalp hayır siyah beyaz çıktı aldım. Bazı yerlerini kırmızıya boyadım. Sonra mukavvalara yapıştırıp şeffaf dosya ile kapladım kenarlarına da desenli bantlardan çektim. Çok cici oldu.
Bushraa Hiç bir şey söylemeden direkt göstermeniz bile faydalı😊 çizimler ve renklendirmezler bebeğimizin beyninde titreşim oluşturacak cinsten. Ben de kullanıyorum be bebeğim çok eğleniyor . ( Q bebek ilk kartlarım, sincap kitap bebeğim öğreniyor )