Ozzgull Kızlar merhaba🌸 Bu yaz il dışı tayin düşünüyorum. Ispartada oturan, okumuş olan, oralı birileri var mı aranızda? Isparta merkez sağlık, alışveriş, yaşam şartları olarak nasıldır?
eSved Ozzgull ben Isparta merkezde dogup buyuudm canim kucuk sehir ama güzeldir yasama olarak da kolay yani ,😃 aklıma bişey gelmiyor sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum
SevgiLina_ Ozzgull canim ispartda okudum 4 yill kucuk ama guzel bi sehir simdi ankarada yasiyorum o kadar cok ozledim ki yasanacak en guzel sehirlerdn bir tanesi antalya filan da cok yakin saglik alisveris bence her imkan var
eSved Hastane olarak şehir hastanesi var zaten yenu yapıldı onun hsricinde özel hastanelerde var alisveris merkezi bi tane var iyaspark . marketleri falan çoktur zateb market avmsi var baya öyle yani piknik yerleri var ondan sonra eğirdir var yakin mesafe göl piknik vs
afrs2017 Orada okudum ve ilerde yaşamayı düşündüğüm bir şehir. Asla pişman olmazsınız küçük ama yaşam kolay. Havası suyu güzel hele konum itibariyle harika bir yerde egeye iç anadoluya akdenize komşu. Güvenlik sıkıntısı çekmezsiniz. Büyük şehirde büyüdüm ama ısparta hiç aratmadı bilakis memnun etti. Yanı cook büyük beklentileriniz olmasın şehre dair ama cidden yaşanabilir nadide şehirlerden. Antalyaya 2 sa denizliye 2 sa avantajı bol bir şehir. Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 😍👍🏻👍🏻
gulsah32 Ozzgull canim ben ispartaliyim memur sehri saglik konusunda cok iyi avm 2 tane var havasi kisin sert yazin kuru sicak olur
nezahatberilsu Ispartalıyım ama suan denizlide yasıyorum emin ol heryere yakınsın bi otobusle bş sıkıntı yasamazsın küçük ama güzel
Neslihannn_ Ozzgull ben ispartaliyim burada doğdum büyüdüm kazık çaktım 😊 sağlık anlamında fena değildir, 3 tane özel hastane var araştırma hastanesi şehir hastanesi var. Antalya falan da çok yakın olduğu için sağlık anlamında burayı aşan bi durumlarda oraya yönlendiriyorlar genelde. Sakin küçük bi şehir, ben memnunum, ulaşım kolay. Ama sanki kiralar pahalı. En büyük dert bu 🤔
Neslihannn_ Ozzgull 1000 liradan aşağı eli yüzü düzgün bi daire bulmak imkansız. Çünür mahallesi genelde memurların tercih ettiği bi kesim. Ne iş yapıyorsunuz, ona göre yakın bi yer söyleyebilirim isterseniz 😊
Neslihannn_ Ozzgull he o zaman her yer olabilir tabi, çünür dediğim mahalle biraz uç bi kısım ama dediğim gibi genelde oturanlar memur kesimdir, binalarında çoğunluğu yenidir. O taraflara bakabilirsiniz 😊
Deletedmom3 Ozzgull Meraba kuzum 🤗 Isparta’da hersey cok kolay.. Miiss gibi gül sehri 😍♥️ Alısveris merkezleri olarak Iyaşpark, centrum garden gibi yerler var. Tabi çarşıda pek cok yine alısveris yapabiliceğin yerler var.. Mağazalar fazlasıyla var.. Kafeler caddesi var.. Özellikle kafeler caddesi Cok hareketlidir cıvıl cıvılll 🤗🧡💙💛♥️💜 Her aradığınıza, istediğinize gayet kolaylıkla ulaşabilirsiniz 🤗 Çokta huzurlu bi şehir olduğunu söylemeden geçemicem ☺️🌺