bebegiminbesigicamdan Bebegim 7 aylik ve yogurt yemiyor nasil sevdirebilirim etrafim seker kat diyor ama şekeride pek tavsiye etmiyolar ev yapimi oldugu icin eksi ve sulu geliyor galiba
Denizarya34 bebegiminbesigicamdan günlük mayala bir çay bardağı yeter ona muz elma koyabilirsin alerji yapmayacak meyvelerle tatlandır yada pekmez koyabilirsin
Cicekimftm bebegiminbesigicamdan yarum çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyup yediriyorum bayılıyor benimkide yemiyordu
Semanur1elizan bebegiminbesigicamdan açken meyve ekleyip verirseniz zamanla alışacaktı benim kızım da önceden hiç yediremedim zamanla alıştı
Semanur1elizan Kelebeks yoğurtla pekmez bir arada tüketildiğinde hiç bir faydalı etki bulundurmadan vücuttan atılıyor meyve rendesi yada ev yapımı marmelat lar dam bir parça ekliyorum böyle denemenizi tavsiye ederim
Tnshmszynp bebegiminbesigicamdan benjm kızımda yemiyordu muz elma armut fılam koyuyordum ıkı kez yaptım yemedi bız yedık😃iki hafya filan ara verdim şimdi bebek bisküvisi koyup veriyorum yıyor bence ara verın yıje deneyın sonra
Neib bebegiminbesigicamdan benimki de evde yaptığım yoğurdu asla yemiyordu tadı da gayet tatlıydı ama midesini bulandırıyordu çıkarıyordu🤦🏻♀️İçine meyve kattım bisküvili denedim ama hiçbirini yemedi bi kaşık yediğini geri çıkarıyordu bulunduğum yere artık köy sütüde gelmiyor hazır almaya mecbur kaldım Sütaş Babymix aldım denedim onu severek yiyor
Neib bebegiminbesigicamdan şu an 7 aylık üzerinde yazıyor 6 aydan itibaren verilebilir diye sadece Migros’ta bulabildim
Kuzey-41 bebegiminbesigicamdan ben bebe biskuvi koyuyorum öle yiyor yoksa sade yogurt yemiyor benmkide
wafflee_42 bebegiminbesigicamdan Kaşıkla yemeyi sevmiyor olabilir. Biz öyleyiz de 🥴 ekmeğin içini yoğurda batırıp veriyorum o şekilde yiyor
Deletedmom388 bebegiminbesigicamdan Meyve ile denediniz mi? Yani ben yaşamadım böyle bir şey ama meyveyle deneyenler de duydum yiyormuş bebekler
papatyam2019 bebegiminbesigicamdan muz katabilirsiniz benim kızımda şuan 8 aylık ve muz katıp yediriyorum yoğurdu sade hali ile hiç sevmedi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bebegiminbesigicamdan Ev yapımı bebe biskuvisi ile dene. Cok ekşiyse ypğurt yemez ama içine bir tutam tuz at ekşiliği alıyormuş. Eskiler öyle diyor seker diyende var tabi mayalarken ama
BalYapanSinek Benim kız yoğurdu seviyor ama şöyle bir şey tavsiye edebilirim. Şehriyeyi iyice haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt koyup yedirebilirsiniz. En sevdiği yemek benim bebenin 😄 yoğurt tadına alışmış olur hem sarımsak da doğal antibiyotik.
Dgndrmz BalYapanSinek bizim oğlan yoğurt hastası bayılır amaa sarımsaklı yogurdu hangı yemegın ustıne dokersem bayıla bayıla yer sevmedıgı yemeklerı dahi