Ebruonur Dün aksam cok cankmıstedı dıye karıdes yedım malesef alerjık reaksıyon verdı kızımda emzirdigim ıcın sabaha krsı cok kustu ve mukuslu kaka yaptı öğlene dogru yuzu vucudu sankı sıvrısınekler ısırmıs gıbı sıstı kızardıı hemen doktora gittik ne yedın dedı karıdes dıyınce aferın sana dedı okadar arastırıp herseye dıkkat eden ben bunu aratırmadan lapur lupur yedım cocugum benım yuzumden mahvoldu aman dıyım haberiniz olsun dikkat edin
Ahsen Ebruonur ya tadını bilemem sizi de asla yargılamak istemem ama görüntüsü bile hoş değil nasıl yediniz 😱 çok geçmiş olsun
Tazeanneb Ebruonur öncelikle geçmiş olsun 🙁 benim de canım çok çekiyor ama cesaret edemiyordum. Bu nedenle paylaşımınız için teşekkür ediyorum 🙏🎈
ZeynepAdam Ebruonur ya ben hamilelikte de tadımlık yemiştim ama emzirme de henüz yemedim. Çok üzüldüm doğrusu bu habere ☹️
Banum Ebruonur hmmm hamileyken bir iki yemistim canim cekti diye. Emziriyorum daha yemedim ama boyle bir reaksiyon enteresan geldi bana. Dikkat etmek lazim.
Herhighnesses Deniz mahsülü hastası biri olarak midyeden sonra tam bir hüsran oldu benim için :(( sevmeyenleri ise hiç anlamıyorum 🙅🏼♀️
Herhighnesses Ebruonur yanie!!! denizden baba çıksa bile yenmelidir bence de ☺️ 🐠🐟🦀🦐🦑👨🏻💼 geçmiş olsun
Sedefbilgin Kişiden kişiye değişir bence. Sık sık tüketiyorum emziriyorum hiç bir yan etkisini görmedim geçmiş olsun.
GmzSnn Ebruonur aaaaa çok üzüLdüm kız postu satınmı aLdın tüh bak cidden üzüLdüm L harfLerimede gurban oLasın 🤪🤪
Ebruonur [bilinmeyen] ben çok yedim canım bılmıyorum belkı abarttım ondandır doktorla konustuk sordu baya ılac ne verıyosun hıc bişey dedım bıseymı verdın dedın yok artık hayır dedım mama gunde bı bıberon ve anne sutu dedım sonra bı aklıma geldı karıdes yedım deyınce hahhh bunu duymayı beklıyodum dedı 😥aferın ddı buyuk ıhtımal ondandır ama bız yıne bı ıdrar tahlılı yapalım dedı bakalım bugun arıcak doktorumuz detaylı sorucam
Ebruonur GmzSnn satın aldıgımdan degıl muhattap olmak istemedıgınden hanı sen görmek ostemıyosan gırıp bakma demıstın okuma demıstın ya bende ondan dıyorum muhattap olmayalım