MasaLliyaa 3 aylık bebegim var emziriyorum makarna yersem ona zarar verirmiş dogru mu sizce birçok yemegi yerken kırk defa düşünüyorum
gnl666 MasaLliyaa niye? Yani neden makarna zarar verrmiş ben çok severm süreklide yerim hatta az önce de yedim çok şükürde hiç zarar gelmedi😋😋
Sakvarelo Ya arkadaşlar gaz vs olur mu gibisinden sormuş mutemelen arkadaşımız. Canım gaz yapmıyor bildiğim kadarıyla benim bebeğim acayip gazlıydı. Yedim hiçbirşey olmadı, sütte eksilmez,rahatlıkla yiyebilirsin . Ha kilo alırım dersen bilemem 😂😂
ballilokmaninannesi @MasaLliyaa ne zararı olabilir ki makarnanın ? Gaz için soruyorsanız gazlı bebek ne yerseniz yiyin yine gazlıdır malesef çok kasmayın kendinizi yemek için ben doğduğundan beri hiç onu yemeyim bunu yemeyim demedim biraz rahat olmak gerek 😏😏
Defne_cicegim Bende surda bekliyim ne gibi zararı oluyomus merak ettim çünkü çok sık yerim aşırı severim 🤭🤣🤣
tugbaninpenceresi @MasaLliyaa ben sizin aylarda birçok şeyi yemiyordum ama makarna yiyordum, zaten geri kalan yiyebileceğim ender şeylerden biriydi
Aysenin_annesi MasaLliyaa büyük ihtimalle besin değeri pek yok diye tedirginsin canım ama ben yerken bol kıymalı yapardım hem protein de alayım hem de tok tutsun süt diye. Kıyma sevmezsen salçalı ya da peynirli yap mis olur
Neib MasaLliyaa yiyebilirsin canım ben emzirdiğim zamanlarda doktorum yememi söylerdi yememi söylediği yiyecekler arasındaydı herhangi kilo gaz vs de yaşamadım
MasaLliyaa Dogum yaptıgımdan beri etrafın onu yeme bunu yeme baskısından kafayı yedim aç kaldım resmen