Annesininkuzusuzeynep Kızlar 2.ay aşısı ile rota virüsü aşını beraber yaptıran var mı doktorumuz rota virüsü aşısının 2. Ayda yapılmasını söyledi yaptırıp herhangi bir yan etki gören var mı acaba 3. Ayda yaptırsak olmaz mı rota virüsünü
Balteknem Annesininkuzusuzeynep 2 ayda ilk defa duydum 3 ve 5 oluyo genelde ve 2 ay asisinin ustunden 3hafta gecmesi gerek etki icin doktorum oyle demisti bende oyle yaptrcm
Annesininkuzusuzeynep Teşekkürler belli bir günü var mı peki tam olarak en geç ne zaman yapılması lazım eczaneye sorsak bilirler mi ya da sağlık ocağına
Limonlusu Eliffmomm ritsrix ve rotateq olarak 2 aşı var. Rotarix 2 doz tanesi 315 TL. Rotateq 3 doz tanesi 210 TL. Her türlü aynı fiyata denk geliyor
AlyaEylul Annesininkuzusuzeynep yeni yapıldı canım verem ile rota ilk dozu biraz huzursuzluk harici birşey olmadı birde rota ishal yaptı ama abartılacak şekilde değil
Annesininkuzusuzeynep Limonlusu iki aşının ikisini de mi yaptırmamız lazım biraz daha Bilgi verir misiniz bu konu hakkında her bir aşı için mi bu fiyat isteniyor toplamda kaç aşı oluyor hangi aylar yapılıyor
Berivan62 Rota ağızdan oldugu icin pek yan etkisi olmadi agri sızı ateş. 2 ayda yaptik biz rotayla öbür aşıları arasinda 2 gun vardi. Sıkıntı olmadi
Arzu0101 Annesininkuzusuzeynep bebeğim 3ay 8gunluk canım ve ben rotayı bugün yaptırdım..hafif bı huzursuzluk var onun dışında sıkıntı yok çok şükür
Limonlusu Annesininkuzusuzeynep hayır rotateq yada rotarix isimli aşılardan herhangi birini yaptırman gerekiyor. Rotarix yaptıracak san 2 doz 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor. Rotateq 3 doz. 3.4.ve 5. Aylarda yapılıyor
Annesininkuzusuzeynep Limonlusu peki ikisinin farkı ne hangisi daha iyi genel olarak hangisi tercih ediliyor 2doz olan mı 3 doz olan mı
Limonlusu Annesininkuzusuzeynep rotarix in koruyuculuk oranı %85 rotateq in ise %90. Toplamda aynı ücrete geliyor. Rota aşısı alerjiye sebep olabilen bir aşı. ben koruyuculuğu yüksek diye rotateq yaptırdım ama bebeğimin bağırsak sistemi çok etkilendi yeni toparlanmaya başladı haftaya 2. Dozu var şimdiden düşünmeye başladım. 3 doz daha ağır olabilir diye genelde 2 doz olan rotarix tercih ediliyor.
Woody Doktorumuz 2. Ayda önerdi bize bu hafta yaptıracagız. Ne kadar erken o kadar iyi koruyuculuğu başlasın dedi. Yan etkisi de yok rotanın aynı gün yaptırabilirsiniz dedi