Gizemerva Bebeğim 1 ay aylık oldu . Maşallah Gündüzleri hiçbir sıkıntı yok çok rahat uyuyor ve emiyor ama geceleri saat 1 den sonra , sabah ezanına kadar uyumuyor sürekli emmek istiyor ve ağlıyor. Başına böyle bir durum gelmiş olan varmı?
Kemin Gizemerva benim bebeğim 2 buçuk aylık olana kadar öyleydi şu an 4 buçuk aylık düzeldi gece de gündüz de herşeyi düzenli önceden gece bi başlıyordu sabaha kadar ağlardı 😄
Ozge239 Gizemerva 40 gun gunduzleri uyucak su an sizin kiziniz oyle benim.kizimda oyleydi 2 ah doldu sonra geceleri uyudu gunduzleri uyumadi sadece sabır cok zor sizi anliyorum
Tugbaa58 Gizemerva benim kızımda 19 günlük gündüzleri uyuyor maşallah ama akşam 12 den sonra sabaha kadar asla uymuyor bu sabah 9 da uyuduk artık çok yoruldum 😔
Merve_Kurt Gizemerva ben ama sonradan duzelir cnm merak etme tabi şuan diş çıkarma döneminde olduğumuz için kurulu düzenimiz bozuldu ama olsun kendileri iyi olsun herşey rayına oturur kurban olduğum allah da sabrını verir merak etme cnm
Gizemerva İnşallah normale döner dediğiniz gibi. Uykusuz kalmak çok dert değil de o uyuyamayınca üzülüyor insan sıkıntı çekiyor diye. 😔
asafoglum Gizemerva gündüz çok dikkat et canım benim bebeğimde 25 günlük gündüz uykusuna bayılıyor ben çareyi şöyle buldum bir kez karnını doyurduktan sonra uyutuyorum diğer yemek zamanından sonra uyutmuyorum 1 saat kadar öyle dengeledi üstünü soyuyorum uyansıb diye yada altını değiştiriyorum gözlerini açınca müzik falan açıyorum kucağıma alıp sohbet ediyorum çareyi böyle buldum düzene bindi.2 gün çektim bende öyle gece uykusuzluğu sonra böyle bir yol denedim şükür işe yaradı akşam 9 da tam uykusuna yatırıyorum 7 den 9 a kdarda uyutmuyoruz oyalıyoruz o zaman tam bayılıyor sabah 7 ye kadar