Alyaninannesii Merhaba hanımlar. İkinci el momfortbaby kanguru satın aldım bugün elime ulaştı fakat içinde yenidoğan aparatı yok ama iuzerinde 3-20 kilo arası yazıyor. Ben anlayamadım o yüzden satın aldığım bayan da diyor ki o başlık tarafını kullandım. Ama imkanı yok o şekilde bir kullanımın. Yenidoğan aparatı yerine başka ne kullanabilirim ? Yastık battaniye vs bu kanguruyu şuan nasıl kullanabilirim ?
123456 Alyaninannesii yeni doğan aparatı sert sünger böyle oturunca içine geçmeyenlerden.. o tarz destekleyici bişe kullanabilirsinz
Alyaninannesii https://www.ugurlubebe.com/Cift-Tarafli-Bebek-Yastigi-35X22-cm,PR-10449.html 123456 böyle birşey var bunu küçültsem olur mu acaba? Bir de bacaklarının arasına mı koyacam yoksa popsunun arkasına koyup ona oturtur gibi mi yapicam?
G_ADAN Alyaninannesii bben 2 aylıkken yenidogan aparatsız koymuştum. Çokta gerekli değil o aparat. 4.5 aylık hala kullanıyoruz
123456 Alyaninannesii mamadusbaby ergonomik kanguru cnm mamadusbaby yazarsan instagram sa görürsün şeklini yada google ye yazarsan da çıkar