Gizemozcan Kızlar 19 yaşındayım erken menopoz cıktı doktorum cocuk istiyorsanız ileriye ertelemigin dedi adetim çok düzensiz acaba tekrar hamile kalabilir miyim bu arada oğlum 19 aylık oldu
Deletedmom334 Gizemozcan canım sen ilk çocuğu kaç yaşında yaptın 😱 yargilamiyorum ama erken olmamış mı? Geçmiş olsun, şu dönemde iki çocuk fazla bence
Albertosss Gizemozcan yap sende vakit geçmeden canım keşke ben menepoza girsem şu korunma muhabeeti olmasa 🥴benim iki tane yavrum var .sende hemen düşün canım geç kalma
Gamzeli Gizemozcan ne zaman evlendin canim bir de masllah bir evladin var allah sana bagislasin yani bakabilecegini dusunuyorsan ufakmis cunku cocugun yap derim
nxy2008 Gizemozcan eğer şuan istemiyorsanızda yumurtalıklarını dondurmayı düşünebilirsin ileride isterseniz tüp bebek yapılabilinir
Gizemozcan Albertosss zor oluyor yani pskolojik olarak tamamen bozuluyor insan öfke kontrolü yaşıyorum çok duyguslastim ve tamamen strese bağlı dedi doktor ve çok ağır ilaçlar aliyorum
Gizemozcan Gamzeli evet oğlumda bende yaşlarımız ufak kayivalidem ve annem çok yakınlar bana karşı karşıya evlerimiz kayinvalidemle annemde 15 dak. Doktor yapmam gerektiğini söylüyor
Albertosss Gizemozcan geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun ama önce Can demişler TAtlım önce kendine bak sonrası Allah büyük