Deletedmom331 Oğlum 4 aylık ama asla yüzüstü yatıramıyorum kıyameti koparıyor önünde duruyorum çıngırak sallıyorum yine de fayda etmiyor öyle durmaktan çok sıkılıyor. Çözüm önerisi olan?
TwinsmomDA Deletedmom331 benimkilerde öyle daha uzun uyuyor 😁 uzun süre kuvezde kaldıklarından alışmışlar sanırım ama normali nasıl olur bilmiyorum
Araseymen Deletedmom331 5 aylık oğlum var 1 dakika ancak oyalayabiliyorum o şekilde hiç sevmiyor malesef 😏
Deletedmom331 Busraninannesi ama durmaları lazım gelişimleri için :( ne yapsak bilemiyorum doğru pozisyona getiremiyor kendini karnına yükleniyor ondan acı çekiyor sanırım. Bacaklarını direk gibi açıyor 😂
Mom9 Deletedmom331 zamana bırakın çok zorlarsanız iyice krize dönüşür olay. Kendi göğüsüne yatırıp uçak oynayın yüzüstü kucağınıza alıp kuş taklidi falan yapın oyun amaçlı öyle öyle alışır
Deletedmom331 Mom9 öyle yapıyorum canım zorlayınca fena ağlıyor zaten. Elimde tutup uçak şeklinde gezdiriyorum biraz umarım alışır..
Zk95 Deletedmom331 benim kızımda hiç sevmezdi ağlardı sonra kendi dönmeyi keşfedince şimdide sırt üstü durmuyo diyebilirm😊
Mom10 Deletedmom331 Benim kızım da öyleydi asla yüzüstü durmazdı şimdi 9 aylık olmak üzere ve geceleri sırt üstüyken yüzüstü dönüp uyuyor.😊