adm Happy Mom Anneleri Yılın En İyilerini Seçiyor. Bizim çıkardığımız aday listesi böyle yarına kadar itiraz ve önerileri toplayacağız. Yarın son şeklini vereceğiz. Ay çok heyecanlı💃🏼 1. En İyi bebek Bezi? o Prima o Goon o Molfix o Canbebe o Sleepy 2. En İyi emzik? o PhilipsAvent o Chicco o Suavinex o WeeBaby o Mamajoo 3. En İyi biberon? o PhilipsAvent o Chicco o Lansinoh o Dr.Browns o Mamajoo 4. En İyi deterjan/yumuşatıcı? o Dalin Bebek Deterjanı o Dalan Roxy o Baby&Me o UniBaby o Minoris 5. En İyi çatlak kremi? o BioOil o Mustela o Lierac o Sebamed o UniMom 6. En İyi süt sağma makinesi? o PhilipsAvent o Baby&Plus o WeeWell o Lansinoh o Baby&Plus 7. En İyi ateş ölçer? o PhilipsAvent o WeeBaby o Weewell o Medisana o Braun 8. En İyi bebek arabası? o Kanz o Chicco o Baby&Plus o Johnson o Kraft 9. En İyi göğüs ucu kremi? o UniMom o Lansinoh o Evomere o PhilipsAvent o Garmastan Pomad 10. En İyi göğüs pedi? o Baby&Me o Chicco o Lansinoh o Kraft o PhilipsAvent 11. En İyi ıslak mendil? o UniBaby o Baby&Me o Prima o Sleepy o WaterWipes 12. En İyi pişik kremi? o Bepanthol o Sebamed o Mustela o UniBaby o Sudocrem 13. En İyi bebek burun aspiratörü? o Baby&Plus o Bebedor o WeeBaby o Chicco o Otribebe 14. En İyi sterilizatör? o Weewell o Chicco o Mamajoo o PhilipsAvent o Homend 15. En İyi bebek şampuanı? o Mustela o Bübchen o Dalin o Sebamed o UniBaby 16. En İyi bebek losyon/yağı? o Mustela o Bübchen o Dalin o Sebamed o UniBaby 17. En İyi kanguru? o Solomonbaby o Mamadus o Baby&plus o Chicco o Babalin Baby 18. En İyi park yatak? o Baby&plus o Joie o Kraft o Chicco o Kanz 19. En iyi hamile kıyafeti? o LCWaikiki o DeFacto o H&M o Ebebek o Mothercare 20. En iyi Alışveriş sitesi? o Ebebek o Joker o Civil o LCWakiki o H&M 21. En iyi Bebek Maması? o Aptamil o Hipp o Evolvia o SMA o Golden Goat
Esrdmrkl1907 adm Ben şampuan olarak nivea baby kullanıyorum yağ ve pişik önleyici olarakta aynı şekilde seçeneklere bu ürünüde ekleyebilirsiniz mama olarakta bebelac yok seçeneklerde 👍☺️
adm Canımız annelerimiz "Happy Mom Anneleri Yılın En İyilerini Seçiyor. Bizim çıkardığımız aday listesi böyle yarına kadar itiraz ve önerileri toplayacağız. Yarın son şeklini vereceğiz. Ay çok heyecanlı💃🏼" yazmışız yani bugün beklediğimiz bu kategoride şu aday eksik bunun yerine şu olsun ya da bu kategoride olsun gibi öneriler. Yarın da sizin oylayabileceğiniz yarışmanın son halini hazırlayacağız.
gmst Bebek arabasi olarak prego, inglesina, joie gibi yaygin kullanilan markalar yok listede. Tabi ki cok marka var ama bunlar baya kullanilan markalar aslinda.
Anneoluncaanladim Burdaki kullanıcıları da ödüllendirelim ya, en yardimsever, en sogukkanli, en eglenceli anne gibi, hoş olur bence 😊
G_ADAN Tunti aldım ama bana çol kalitesiz geldi nedense o biberon bir türlü sevemedim. Rengi için almıştım😊