mlkannesi05 Bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyorum alıştı iyice sallamadan uyumuyor 😞 nasıl unutturcam
Hiraada mlkannesi05 benim kızda öyle bırakamayız biraz daha buyucekte öyle yoksa sallanmadan uyumuyor ayaklarım ağrıyor artık
Esmaky mlkannesi05 cnm bende nirmlde salliyrak uytryrm hatta suanda ayagmda salliyorum , geceleri yatarken yataga ynima aliyorm isigi kapatiyorm hc knusmyorm onnla sag donuyo sola donuyo kendi kendine oynuyo uyuyo
Araseymen mlkannesi05 5 aylık oğlum var 4.5 aydır sallanmadan uyudu ama 4.ayın sonunda uykuya direnmeler başlamıştı uykusu olsada uyumuyordu mecbur ayakta salladım şimdi bense tekrar desteksiz uyku eğitimi vercem 😊
1ogretmenanne mlkannesi05 bazen sallanmak istiyor bazen istemiyor Antalya da çok kolay olmuştu sıcak olduğu için hemen duşa sokuyordum sonra iki oyna vs derken emzirirken uyuyordu kendi kendine . Uykusu çok gelene kadr bekleyin sonra duş ve emzirme
Prenses_annesiiiii mlkannesi05 bnm kızımda ana dizinde sallanıp uyumaya alıştı nasıl bırakacam bilmiyorum 🤦♀️3.5 aylıgız.
biregemasali mlkannesi05 canım ben uyku eğitimi aldığımda önce uyku saatlerini düzenledik sonra uyku ritüeli oluşturduk en son desteksiz uyuma eğitimi aldım emzirip bırakıyordum ağlayonca alıyordum kucağıma sakinleşince devam işk günler 2 saat sürdüğü oldu şimdi 2 dk sürmüyor