Mdhgks Merhaba anneler oğlumda iki gündür kuru bir öksürük var devamlı değiş ama öksürüyor üşüttü belkide ateşi v.s yok doğal yöntemlerle nasıl aşabilirim ?
Sumeyyeabic Mdhgks geçmiş olsun canım benim de oğlum bes aylik bndr öksürük şurubu veriuirum sabah akşam bnde burda bekleyeyim
ElifKaratas Mdhgks 6. Ayda ek gıdalara geçince yarım çay bardağı ıhlamur veriliyor diye biliyorum ama 1.2 kaşık ıhlamur da verebilrsn belki araştırmak lazm
Mdhgks Sumeyyeabic bir arkadaşım söyledi soğanın yarısını kesp başucuna koy diye bugece öyle yaptım faydası oldu öksürmedi cidden sen de bir dene istersen mikropları da öldürüyormuş araştırdım
Sumeyyeabic Mdhgks tamam canjm tesekkur ederim brnde bugun öksürük şurubu vermeye basladim deneyeceğim onu da 😊
DuyguUysalBayraktar Mdhgks soğanın üzerine bi kaç tane karanfilde batırın. İşe yarıyor gerçekten. Benim çok zaman kurtarıcım olmuştur. Kendim hasta olduğumda bile çok gece yapmışımdır
Sumeyyeabic [bilinmeyen] bnde cocuk doktoruna goturecegim sabah bi sorarim olmazda ezzacimiz bişey olmaz demişti