Cansu4 Mrvzyp 32 gün oldu sezaryen olalı eski halime döndüm 🙂 sadece Ayva göbeği kaldığı içinde korse takmaya başladım o kadar 🙂
dunyam2020 Mrvzyp göbek kaldı benim de .evde oldugumuz için yürüyüş falanda yapamadım .evde sürekli koşturuyorum ama herkes sezeryan gobegı kalır gıtmez dıyor moralım bozuluyor
asafoglum Cansu4 o ayva göbeği bendede var sezeryandan sonra eski haline döndğ ama azcık kaldı daha korse takamadım 25 gün oldu hala üzerine iççamaşırımın lastiği gelince sızlıyor 40 ımdan sonra deniycem geç kalmış olmam değilmi🥺
asafoglum Hll20 Termal tayt korse görevide görüyormu? sıkımı? yüksek bel mi ben sadece taytını almak istiyorumda yürüyüş yaprım dedim basenlerim çok kaldı çünkü
Hll20 Miray-Mirac dünde burada bi kac bayanla konustuk ben gibi memnunlar. Aldkları parayi sonuna kadar hakediyorlar emin olun. Tayti temizlik yaparken ve yürüyüste kullaniyorum su gibi oluyorum. İkinci gebelikte selülitimde cogalmsti onda da azalma oldu.
Cansu4 asafoglum olmazsın canım zaten doktorlarda genelde kırkından sonra korse kullanımını tavsiye ediyor rahim sarkması olmaması için. Dikişlerin neden hala sızlıyor çoktan iyileşmiş olması lazımdı
Hll20 asafoglum alt göbek ksmıda eritiyor. Sadece termallede eritebilirsin canm göbegini. Sezeryan göbegim ve basenlerim var dedim temsilciye direk bu termali önerdi bana.
Miray-Mirac Mrvzyp imstagramdan yazın bedeninizi onalr söylüyolar bende şimdi yazdım da basenlerim cok geniş tayta en bütük bedeni verdiler 😳😀
asafoglum Hll20 oo süper o zaman çok tereddütteydim hemen sipariş edeyim bedeni nasıl seçtiniz tablodaki ölçümlere göremi
asafoglum Hll20 Birde kaç günlükken kullanmaya başladınız ben 25 günlük sezaryanlıyım zararı olur muki terledikçe yaraya bez falan koyarım diye düşündümde