Hatunhafsa Gobegi olupta eriten var mi ya kilo vermeden gobegini düz eden yokmu nasıl yaptınız ne kadar sürede bitti ya benim üst göbek yan gobek simitler orta göbek hepsi var ya normal kilom iyi ama göbeğim sırıtıyor resmen 😡
asafoglum Hatunhafsa korse takman gerekli tek sporlada olmaz 2 si bir daha kolay erir.👍 Üst beden için yap ama sporu hareketleri vardır youtubede.
Deletedmom334 Otekiben spor spor da adam gibi yapmadiktan sonra bi işe yaramıyor, bebişti ev isleriydi yemekti derken enerji ve vakit kalmiyor ki
Otekiben Deletedmom334 yarım saat yeter aslında öncesi Türk kahvesi için spor yapın sonrasında bir kase yoğurt ya da süt tüm yağlar gitsin sıkılaşılsın başka çaresi yok hareketsiz zayıflasan da göbek sıkı olmuyor
Hatunhafsa asafoglum korse gerçekten ise yarıyor mu birde sporlar beraber yapsam ne kadar sürede gider ki bu göbek
Hatunhafsa Thesra ama kendi kilom iyi sadece göbeğim sıkıntı birde ben çok zayıflamıştım ama göbeğim hala vardı yumuşacık duruyordu yağlar 🤣
Thesra Hatunhafsa Gerginleşmesi için kaslarınızı harakete geçirmeniz gerekir bu yüzden spor şart:) eğer kilo normalse bu sefer de egzersiz olması gerekiyor:)
asafoglum Hatunhafsa sıkılaştırır tabikde gider spor destekli.Güzel bir korse yada bn termal tayt düşünüyorum yamuna korseden gem terletiyor sıkılaştırır diyede düşünüyorum araştryrum