Ebru6169 Selam Aramızda Bu Marka diş toplarından kullanan varmı instagramda gördüm yeni bilgi sahibi oldum ne kadar doğru bilmiyorum . Kullananlar cok memnun . kullananlar varsa etkileri yazabilirlermi? 👍😇🙏
SevgiLina_ Ebru6169 canim simdi baktimda 290 lira yaziyo cok pahali degil mi ya ne bu acaba krem gibi mi
Deletedmom277 Ebru6169 Biz kullandık yani faydası oldu gibi. Ama almanya da 7 ya da 10 euroya satılıyor burda 290 tl. O paraya değer mi bilemiyorum
symzll Ebru6169 biz kullandık minik minik toplar ağızda eriyor diş çıkarken olabilecek salya ishal gibi şeyleride önlüyor almanyadan geldi türkiyede satılıyormu bilmiyorum ama tavsiye ederim tamamen doğal
Ebru6169 SevgiLina_ Evet çok pahalı ne yazık ki . Krem değilmiş böyle şeker gibi ağızda hemen eriyormuş
Melegimsin Ebru6169 kullanmadim ama cogu kisi memnun tavsiye ediliyor dis atagini daha hafif atlattiriyomus
Pinar4063 Ebru6169 bizde Almanya’dan getirttik bir akrabamızla kullanıyoruz ağızda eriyor günde üç kere 8 adet veriyoruz işe yarıyor