Lavitaebella Arkeosophiaa Metindamla tam 18,5 aylığız bugün. 15. aydan beri tek uyku. 📌Sabah 7.30 uyanış(geçen iki-üç hafta 6-6:30u saymazsak) 📌öğlen 12-13 arası uykuya dalış(kalktığı saate göre değişiyor) 2-2:30 saat kadar uyku 📌akşam 9-9:30 gibi gece uykusu. (Maşallah ki bu ara en fazla 1 defa uyanıyor,bazen hiç.)
Dildeniz Metindamla 19 ayına girecez yaklaşık 15 gündür tek uyku sabah 7 de gözler açılır 12 1 kadar bekletirim uykusu geliyor ama uyutmuyorum çünkü akşam uyumuyor diye tek uykuya geçtik ama 1 saat filan uyur uyanır geri uyuması akşam 9 10 gibi uyanık kalma süresi uzadı tabi ama ben tükendim 2 uykuyla salla salla şuan bayılıp kalıyor en azından gece 3 4 kez uyanıyor ayakta sallanmak için tel ümidim 2 yaşından sonra attık gece uyanmaması
Minikcivcivim Metindamla sabah 9/10 gibi uyanır. Öğlen ⅔ gibi uyur. Günde tek uyku. Akşam 9/9.30 gibi yatağa geçeriz kitap okurum, bazen 10da bazen 11de anca uykuya dalar.Tamamen o günkü yorgunluk derecesine bağlı değişiyor. Her gün dışarı çıkamadığımız için yorgunluk dereceleri değişiyor haliyle sabit saatler olamıyor.
Arkeosophiaa 18 ay 17 günlük güdüz bazen tek bazen 2 uyku yapıyor yavaş yavaş tek uykuya düşürmeye çalışıyorum uyanıklık süresine göre genelde uyandıktan 4-5 saat sonra uykusu geliyor akşam engeç 9, 9,30 uyur gecede 2-3 sefer uyanır ortalama sabah 7, 7.30 uyanır
Metindamla Lavitaebella biz yeni tek uykuya geçtik ama az uyuyor 1.5 saati bile bulmuyor 2.uykuyu da reddediyor sizinki maşallah ne güzel uzun uyuyormuş