Tnshmszynp Mom4775 benım kzıım 10aylık. 3-4ay olıyordur alalı ama hiçte aman aman oynamıyor taş çatlasın beş dk ilk başta anlamaz sonra anlar dedim ama hala tık yok😃belki sonra oynar mı bilemedim yani çok gerekli değil gibi mutfak eşyaları yada kapak filan daha cok dikkatini cekıyor ve oynuyor 😃
Sblsrgnsn Deletedmom311 valla temizligini bende düşünüyorum nasil yapsam diye dis kismi cikmiyit makineye atamıyorum gecenlerde oglum mamali eliyle batirdi sabunlu bezle temizledim Kolay cikti allahtan ama komple oyle makineye atamiyorsun maslesef
Mom4775 Tnshmszynp ya bundan korkuyorum iştr. Benimki de öyle,çekmece karıştırmak en büyük ilgisi. Alırım kenarda durursa diye düşünmüyo değilim
Tnshmszynp Mom4775 yani her bebekte farklı olabilir aslında iyi oyuncak baya eğitici ama bizimki çok oynamıyor kepçe tahta kaşık çay kaşığı kavanoz kapağı bunlarla saatlerce oynuyor diğerleriyle sıkılıyor yani bende artık bunu görünce çok pahalı oyuncaklar almamaya karar verdim. Çünkü neye heveslenip alsam doğru düzgün oynamıyor
KumsaaL Mom4775 Bundan almadım fakat Farklı bir sürü oyuncakları var hiç biriylede oynamıyor iş yaparken eline bi kapak bide kaşık veriyorum birbirine vura vura oynuyor çok seviniyor bide 🤣
nursocum Mom4775 3 aylık oğlum var şimdiden bayılıyor ona bi 20 dk oyalanıyor bende yemek hazırlıyorum şipşak
Burcistan En güzeli ahşap oyuncaklar evde kendiniz yapabileceğiniz cam kavanoz ıçine küçük taşlar tahta kaşık, keçeden şekiller vs. Montesorri egitimi bunları oneriyor