DenizAlpinAnnesi 7 aylik olcak oglum yüz üstü yatirinca sürtünme degilde poposunu indirip kaldiriyor ama bazen ayni seyi sirt üstü yatirincada yapiyor genital organini kesfetmis olanaz degilmi bu ayda ? Eger öyleyse ne yapmam gerekiyor
Deletedmom5284 DenizAlpinAnnesi canım bir kaç kez daha gözlemle eğer öyle olduğuna eminsen doktorunuza anlatırsınız o sizi yönlendirir ilgili bir doktora
Cicekimftm DenizAlpinAnnesi şu an 7 aylığız bizde. Bebeğiniz emeklemeye çalışıyor. Size öyle gelmiş. Çünkü ay özelliği şuan. El üstüne kalkıp dizleri kaldırıp sallanma hareketi ile emeklemeye hazırlık çalışması yapıyor. Ayn7 hareket şuan bizdede var. İnternetten bakın benzer videoları ay gelişiminde göreceksiniz
Elifkrt27 DenizAlpinAnnesi çok çok erken keşif için 3 yaş civarında başlıyor. O hareketi gelişimin bir parçası emekleme yürüme aşamalarına geçiş için.benim oğlumda 13 aylık hala yapıyor ama 7. Aya göre çok azaldı.
Cicekimftm Mom8 benim kızımda aynı yapıyor ama geri emekliyor yavrum 🙆♀️ ileri atamadı bi kendini hep geri
DenizAlpinAnnesi Elifkrt27 Cicekimftm Mom8 tesekkürler canlarim bende emeklemeye calisiyormu acaba ondan mi yapiyor diye düsündüm emin olmak icin sormak istedim
DenizAlpinAnnesi Cicekimftm oglum henüz sadece dönüyor ve geri geri emekleyebiliyor ileri gidemedi henüz
Mom8 Cicekimftm kaç aylık? Benim kızda uzun süre geri gitti kendi etrafında döndü 7.ayın sonunda yavaş yavaş ileri gitmeye başladı şuan 10 aylık tutabilene aşk olsun 😁😍
Cicekimftm Mom8 7 ay 2 günlük şuan . Çok meraklı eminim bizimkide öyle olacak. Popoyu kaldırıp sallanıyor çok sevimli 😍😍 ileri atsa kendini neler yapacak