Dygg Merhaba.. Bebeğim 15 günlük doymadığı için geceleri sadece 1 kereliğine aptamil mama veriyordum 3 gündür daha önce hiç olmayan karın ağrıları başladı mamadan olabilir mi başka önericeğiniz belki sindirimi daha kolay bir mama var mıdır?? Teşekkür ederim
Ysfayaz Dygg merhaba bebeklerde doğduktan ortalama 15 gün sonrasında gaz sancıları başlar o yüzden de karın ağrılarl olur ondan kaynaklı olabilir
Deletedmom245 Dygg benim bebeğimde de aptamil aynısını yapmıştı. Ben sonrasında bebelac golda geçmiştim o iyi gelmişti ama bebeğim içmek istemedi sonra sma ya geçtim biz de problem yapmadı ama her bebek farklıdır tabi, ikisini de tavsiye ederim.
Dmt-01 Dygg bebeğiniz kaç kilo doğdu bidenekadar verdiniz belki ölçüsüyle ilgili bi problemdir benim kızım iki buçuk kilo doğdu oyüzden biz ilk mamaya başladığımızda prematille başladık aptamilin düşük kilo ağırlıklı bebekler için olan maması ve doktor suyunu fazla koy demişti mesela 30 ml bi ölçektir ya bize 40 ml su koyun bir ölçek mama koyun demişti oyüzden biz hiç sorun yaşamadık üç günlükten beri aptamil mama kullanıyoruz
Dygg Dmt-01 3100 gram doğdu kızım kilosuyla alakalı bir problem yaşamadık 30 ya da 40 ml veriyorum ilk günler sütüm daha çoktu yetiyordu sütüm azalınca günde bir ek yapmak istedim ama oda sıkıntı yaptı sanırım
Dmt-01 Dygg hımm anladım olabilir her mama her çocuga yaramıyomuş zaten inşallah yarayan bi mama bulursunuz gaz damlası kullanıyomusunuz peki biz haftalıkken başlamıştık gaz damlasına bi şişe kullandım sadece sonra hiç almadım çok şükür gazlı bi bebek değildi