Ahmeteymenn Merhaba kızlar,delirmek üzere olduğum konuda lütfen yardım edin oğlum asla yemek yemiyor yiyorsa da iki üç kaşık Zorla emmesi gayet iyi fakat dışardan birşey çok zor artık yapıp atmaktan gına geldi içime aynı durumu yaşayan var m ı
selenay_ Ahmeteymenn aynı durumdayım yapıp yapıp döküyorum iyice modum düştü artık yemek yapmak bile istemiyorum
morsevenfilolog Ahmeteymenn Benim kızım da 9 ay 18 günlük. Son birkaç gündür yemek yemek istemiyor. Arada bana da geliyorlar. 🤦🏻♀️ 2 dişi daha çıkıyor, ben ona bağlıyorum. Umarım geçicidir hepsi için.
HaticeeAli Ahmeteymenn canım bazı donemler yemek yemek ıstemıyolae bır ara zorladım yıprandım hem bebegım hem ben yorulduk sonra bıraktım yemıyosa yemıyo bırı benım agzıma tıksa hosuma gıtmes bende tıkıstırmıcam dedm bıkac gun bır kasık zor yedı bazen hıc yemedı hıc takmadım nırmal devam egtım bır hafra sonra mucıze gıbı normal agzını her kasık uzattığım da actı yedı ıstemedıgınde kafasnı cevırıyo bıır ıkı teklıf edıyorum yıne ıstemıyosa bırakıyorum suan normal yıyo arada bazen reddedıyo rahatsız dıs cıkarıyo vs dıye dusundugumden asla zorlamıyorum zaten daha sonra yenıden yemege baslıyo ayrı yemekte pısırmıyırum kendımıze neyaoarsak ona tuz baharat atmadan ayırıyorum