morsevenfilolog arzuerdogan23 Diş çıkarma zamanı ise ishal olur. Besin alerjisi var ise ishal olur. Üşütmüşse ishal olur.
morsevenfilolog arzuerdogan23 Anne sütü alıyorsa kakasının sıvı ve yapışkan olması normaldir. Ancak alerji için başka belirtilere de ihtiyaç var. Geçmeyen pişik, kaşlarda kızarıklık, hırıltı, ağız çevresinde ve ciltte kızarıklık-döküntü gibi.
morsevenfilolog arzuerdogan23 Her anne öyle. 🥰 Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız. Herhangi bir olumsuzluk olsa, anlarsınız merak etmeyin.
arzuerdogan23 morsevenfilolog birde bisey sormak istiyorum 2 ay aşımızda tartıldıgımızda 500 gram kilo almışız halbu ki sütüm var hatta dolup tişörtümü ıslatıyo neden kilo almaz bi bebek?
morsevenfilolog arzuerdogan23 Bebeğinizden eğer günde en az 5-6 kez çişli bez alıyorsanız, doğumundan sonra en geç 10-15′inci günde doğum kilosuna ulaştıysa sütünüz yetiyordur merak etmeyin. 500-900 gram Arası normal kabul edilir.
arzuerdogan23 morsevenfilolog evet oluyo hatta günde 6,7 kez kakalı bez olduğu oluyo şuan kilosu 5100 ben az geliyo.
arzuerdogan23 morsevenfilolog ebe bana beslenmene ve dinlenmene dikkat et dedi benim moralim bozulunca pekte bisey soramadım aklıma takıldı
morsevenfilolog arzuerdogan23 Beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin ki süt olsun, bebeğinize yetebilin, yetişebilin. 😌 O yüzden söylemiştir. Fırsat buldukça dinlenin, uyuyun. Bebeğinizin maşallahı var. 🧿 Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. 🌸🌺
arzuerdogan23 morsevenfilolog teşekkür ederim 🙏🏻 Ama ister istemez insanın aklına herşey geliyo bebeğim iyi olsun, sağlıklı olsun rabbimden başka bisey istemem
morsevenfilolog arzuerdogan23 Her anne gibi 😌😌 Allah Tüm bebeklere sağlık versin. Bizlere de onlara bakma gücü. 🤲🏻🌸