Yusram-47 Oğlum tam 7 aylık oldu. nerdeyse 4. Aydan beri dişle boğuşuyoruz ateşş ishall :( ama ne yazıkki ortada hala bişi yok dişlerin çkmasına yardmcı erken çıkaran bişey bilen varmı :(
MerveNurT Yusram-47 onu bilmiyorum ama yeşil soğan varya beyaz tarafını ver o çok iyi geliyo diş çıkarırken ben oğluma veriyodum 5 6 aylıkken dişini çıkarırken bir sıkıntı yaşamadık ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yusram-47 Erken çıkaran bir şey yok da, dis kaşıyıcıları yıka dolaba koy soguk soğuk ver ısırsın rahatlar.
Sahreyldrm Yusram-47 valla çözümü var mı bilmiyorum ben sıyırmak üzereyim 3,5 aydan beri çekiyoruz şuan 6 ay 1 haftalık ve hiç susmuyor biseyden memnun olmuyor uyku sıfır çıksın artık mahvetti bizi
MacidEvrenFeray Yusram-47 9. Aydan selamlar 3,5 aydan beri çekiyoruz ama ne gelen var ne giden😔 hayır 6. Aydan sonra tüm uyku düzeni de değişti ne yapağımı şaşırdım 🤦🏻♀️
Nurrg Yusram-47 bize doktorumuz tetagil granül isimli bitkisel bişey verdi eczaneden aldık ağzına döküyorsun toz halinde ben parmağımı bandırıp hafif hafif masaj yapardım iyi gelirdi ihtiyaç duydukça günde bazen 2 kez kullanırdım özellikle uyumadan önce isterseniz sizde alın deneyin
Yusram-47 Nurrg aa teşekkürler onuda deniyim olmadı burda bazı anneler yazmştı bi toz var çabuk çıkmasınıda sağlıyor diye omu ki acaba
Zeynepravza38 Yusram-47 ben yeşil soğanın beyaz yerini veriyorum kızım kaşıyacıları hiç almadı soğan yedi kızım şimdi hiç sorun olmuyor bizde diş olarak biraz mız mız oluyor başka yok