Kbrugr Kızlar merhaba benim kızımda yumurta alerjısı var 9. Ay aşısını hastanede olacaksınız dendi aşı takvimimde 9 ay yok bu aşı ne aşısı birde gitmedik virüsten dolayı hastaneye şuan kızım 10,5 aylık zorunlu mu bu aşı acaba
morsevenfilolog Kbrugr Son zamanlarda artan kızamık vakaları için getirilen pekiştirme kızamık aşısı. 9-11 aylar arasında yaptırmalısınız. Sonrasında yaşında yine kızamık aşısı olacaklar. Damar yolu açık tutularak hastanede gözlem altında yapılmalı bebeğinizin aşısı. İnşallah sorunsuz hallolur. Geçmiş olsun. 🌸
Sumre0681_ Kbrugr merhaba bizde 9 ay 10 günlüğüz normalde 12. Ayda oluyormuş bu aşı ama artan vakalar yüzünden erkene çekmişler geçen haftaydı gitmedim sağlık ocağını aradım sordum siz bilirisniz dedi nasılsa daha zamanı var diue, bu haftada geçsin belki giderim belki bir hafta daha ertelerim
Mom9 Kbrugr zorunlu değil 1yaşında yaptırabilirsiniz hem doktorum hem de sağlık ocağındaki hemşire bu şekilde bilgi verdi bize
Melekegemen Kbrugr benim oğlum alerjik bir bebek yumurta alerjisi vardı . 1 ay önce gittik yüzünde döküntüsü vardı doktor yapmadı . Alerjisi olan hiçbir şey verme dedi yüzünde döküntü olmasın dedi. 10 gün önce gittik az bi döküntü vardı . Aşıyı yaptı bi sorun yaşamadık şükür